skupio već priličan broj filmova

Upoznajte domaćeg poduzetnika koji je karijeru ostvario i u Hollywoodu, glumio je u filmovima s Johnom Malkovichem i Johnom Travoltom!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neb Chupin - 1 Neb Chupin - 2 Neb Chupin - 4 Neb Chupin - 5 Neb Chupin - 6 Neb Chupin Neb Chupin +0 Neb Chupin Galerija

Glumio je u holivudskim filmovima s Johnom Malkovichem i Johnom Travoltom, a sada se pojavljuje i u videospotu domaće pjevačice Anezi. Njegovo je ime Neb Chupin, a uz to što je glumac i producent, uspješan je i poduzetnik. Kako je odlučio krenuti ovim glumačkim putem te kako je došlo do suradnje s Anezi, pogledajte u minutama Dijane Kardum.

Iako je diplomirao strojarstvo te u Bostonu radio kao inženjer, ljubav prema glumi kod poduzetnika i glumca Neba Chupina ipak je prevladala.

"Kad mi je bilo dosadno i kad sam bio pun pritiska, onda sam išao na glumačke sate u školu glume i osjećao sam se fantastično poslije svakog sata i rekao sam - ovo mora biti dio mog života", otkrio je Neb. 

I postala je dijelom njegova života. Preselio se u Los Angeles te se tome posvetio. Pa se tako u glumačkoj biografiji skupio već priličan broj filmova.

"Ima manjih filmova koji nisu toliko popularni gdje mi je bilo jako lijepo radit, ali veći filmovi su uvijek puni pritisaka i svega. Zadnji film Mindcage sa John Malkovichem je bio hit u cijelim svijetu", izjavio je Neb.

Ovaj je film bio među najgledanijim filmovima na streaming servisima diljem svijeta. A holivudskom je glumcu otkrio i dio njegova podrijetla.

"Da, on nije ni znao odakle je, ja sam mu rekao odakle su njegovi i da su blizu Siska - aha stvarno, nisam znao", ispričao je.

"S John Travoltom je bilo jako lijepo radit jer sam s njim radio na dva filma i on je jedna izuzetno dobra osoba. I kad smo bili na red carpetu rekao je ej Neb pa gdje si, zagrlio me, ja rekoh wow", otkrio je.

U produkciji ima više uradaka u kojima glumi i producira. A možemo ga vidjeti i u videospotu domaće pjevačice Anezi za pjesmu Malo tvoga vremena.

"Onda i kad se desi ljubav, desi se da zanemare. Tim lajtmotivom sam se ja vodila kad sam pisala taj tekst, nekako međuovisnost novca u vremena", pojasnila je Anezi.

Do ove zanimljive suradnje došlo je spontano 2022. godine kada je Anezi pustila pjesmu na hrvatskom u Nebovoj prisustnosti. Iako prvo nije bilo planiran izlazak pjesme na još dva jezika, Anezi ju je odlučila prevesti na engleski, ali i njemački.

"To sad kod mene traje tri godine na prijedlog jednog menadžera iz Njemačke koji je čuo kakav naglasak imam i koliko mogu postići uz prijateljicu koja prevodi i trenira me naglasak Sonju Bajić, da dovedem naglasak na nekih 99% i kako je korona mi smo u biti skupljali te materijale, svoje pjesme, tuđe pjesme, prepjeve", otkrila je Anezi.

A prijevod na njemački radi i s Nenom Belanom.

"Neno je pitao što ti radiš, ja rekoh - a evo krenula taman sam prije korone, nije lako, kao što on zna da izvođačima nije kako je nekad bilo i onda sam mu spomenula da radim na njemačkom. A on već radi napravio je na poljski, engleski, talijanski, slovenski, cijeli svoj album s dvije pjevačice i onda je pozvao mene za njemački", pohvalila se Anezi.

Kako priznaje, otvorena je za to da je život iznenadi, a to iznenađenje možda je upravo dočeka u inozemstvu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 6 +26 Ana Rucner - 4 Zanimljivosti Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić i kći Ema Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka i Vanja Modrić - 1 +25 Luka i Vanja Modrić - 3 Celebrity Veliko slavlje u obitelji Luke Modrića, nogometaš ne može biti ponosniji: "Srećo moja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene