Idemo Hrvatska!

Navijačka pjesma ujedinila je rokere sa svih strana Lijepe Naše, a nadamo se da ćemo je pjevati na svečanom dočeku naše repke iz Katra!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Navijački spot - 1 In Magazin: Navijački spot - 2 In Magazin: Navijački spot - 3 +0 In Magazin: Navijački spot - 4 Galerija

Navijačka pjesma ''Idemo Hrvatska'' ujedinila je rokere sa svih strana Lijepe naše. U ulozi izbornika našao se Ivan Zečić, a navijački naboj u pjesmu su unijeli Pero Galić, Giuliano, Mario Roth, Ivan Penezić i Igor Delač. Kako zvuči naša rokerska reprezentacija, otkriva Ana Vela za In magazin.

Jake snage slavonskih, zagrebačkih i dalmatinskih rokera složno su zapjevale za Vatrene. Autor pjesme ''Idemo Hrvatska'', mladi je glazbeni producent Ivan Zečić, koji je za ovu prigodu postao glazbeni izbornik. Okupio je vokale od sjevera do juga i nastala je moćna glazbena reprezentacija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tvoje lice zvuči poznato - 6 ''ako se dogodi...'' Antonija Šola otkrila je što potajno priželjkuje, ali i od čega strahuje: ''To bi mi bilo malo frka''

''Moj otac i ja zajedno radimo glazbu tako da smo naletjeli na jedan demo prije mjesec i pol dana na jednu ljubavnu pjesmu koja je u sebi imala - nek gore srca vatrena, imala je jaku melodiju i onda smo shvatili da bi to mogla biti dobra navijačka pjesma'', govori Zečić. 

Mjesec i pol prije svjetskog prvenstva napisali su novi tekst.

''Ja sam zatim pozvao Ivana Penezića da otpjeva, da vidimo kako to zvuči i tako je sve počelo'', priča Zečić. 

Primarna ideja bila je da je otpjeva Ivan Delač.

''Ali kako je Penezić geografski meni najbliži, ja sam u Zagrebu, Delač je u Osijeku, Penezić je otpjevao demo, shvatio sam da taj demo zvuči jako dobro, i onda mi je sinula ideja s obzirom da Penza ima moćan glas da upetljamo još nekoliko moćnih pjevača da to bude nekakva suradnja, kao reprezentacija'', govori Zečić. 

Peru Galića, frontmena hard rock benda Opća opasnost, možemo slobodno proglasiti neslužbenim kapetanom glazbene reprezentacije jer mu je ovo četvrta navijačka pjesma.

''Mala zemlja s tri i pol milijuna ljudi u svakom segmentu, na svakom igralištu, terenu, imamo Hrvatsku kao predstavnika, tako da me veseli da mogu reći da i ja volim to, da silno navijamo da budemo tu u vrhu, ali kako god, važno je da se pokaže srce vatreno!'', govori Pero Galić. 

Nekima je ovo bio prvi izlet u vatrene glazbene vode.

''Jedan izlazak iz moje zone komfora, evo ja se nadam da sam bio odličan'', kaže Mario Roth. 

Nadamo se da će naši dečki ići do kraja te da ćemo ovu i ostale navijačke pjesme pjevati na svečanom dočeku naše reprezentacije iz Katara.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene