glumačke vode

Biserka Petrović zablistala u ružičastom, najavila novi film o Draženu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bilo je to razdoblje špricanih hlača, tapiranih frizura, Smogovaca i Pionira. Poznatih s modne i glazbene scene nije nedostajalo na izložbi pod nazivom 'Osamdesete' pa smo se zajedno s njima prisjetili što ih to vezuje za 80-te.

Izložba 'Osamdesete' najdirljivija je bila za gospođu Biserku Petrović. To razdoblje bilo je izrazito sretno u njezinoj obitelji.

Pogledaj i ovo Snimanje filma Nesto jače od mene o Draženu Petroviću - 6 "Nešto jače od mene" U SAD-u završilo snimanje iščekivanog filma o Draženu Petroviću, poznato je i kada bi mogao biti objavljen

Na izložbi je zbog toga što je svojim uspjesima toliko obilježio osamdesete cijeli dio posvećen Draženu Petroviću. A, njemu u čast gospođa Biserka te se večeri pojavila u ružičastoj. 'Kad je Dražen prvi put išao u Ameriku donio mi je tu haljinu, to je sjećanje na njega', rekla je Biserka koja je haljinu prepravila i danas je rado nosi.

Poznati Hrvati na izložbi 'Osamdesete – slatka dekadencija postmoderne': 80-e su opet IN!

Osobito je ponosna što je Draženova biografija Košarkaški Mozart već dva tjedna ne skida s vrha top ljestvice bestsellera u Americi, a sada je u pripremi i film u kojem će sebe glumiti upravo Draženova mama. 'Cijeli život sam ga pratila, mislim da neće biti teško', kaže.

Pogled u prošlost hrvatske mode nezamisliv je bez Josipe Lisac. Glazbenoj divi smiješak su na lice izmamili ekstravagandni modeli Alena Hranitelja i Staše Čimbur s kojima je počela surađivati upravo u osamdesetima. Za izložbu je svoju haljinu ustupila gospođa Đurđa Tedeschi, a tu je i haljina u kojoj je svoj prvi javni nastup odradila Matija Vuica.

Izložbu koja će u vama probuditi emocije i ako su osamdesete obilježile vaš život, ali i ako tada još niste bili rođeni svakako treba posjetiti. Zato se uputite u Dom Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Imate vremena do 10. svibnja. Pogledajte kako je bilo u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene