Razliku ne osjećaju

Uz potporu 42 godine mlađe supruge našem glazbeniku ništa nije teško: ''Ona je zrelija, a ja sam još klinac''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Miro Ungar - 1 Miro Ungar - 3 Miro Ungar - 2 Miro Ungar - 3 Miro Ungar - 2 Miro i Sara Ungar Miro Ungar - 1 Sara i Miro Ungar - 3 Sara i Miro Ungar - 2 Sara i Miro Ungar - 1 +1 Miro Ungar Galerija

84-godišnji Miro Ungar pravi je primjer kako je i u devetom desetljeću moguće imati bogat društveni život, IZlaziti, ali i planirati predstave i KOncerte. Ovakvu životnu energiju ima, među ostalim, i, kako kaže, zahvaljujući svojoj 42 godine mlađoj supruzi. Osjeća li razliku u godinama te kako će iduće godine PROslaviti 65 godina karijere, otkrio je za In magazin.

''Ja sam sretan da mi moje zdravlje dopušta da ulazim stalno u neke nove projekte, nove avanture'', rekao je Miro Ungar. 

I u 85. godini života Miro Ungar spreman je za nove avanture. U klubu kazališta Komedija ovog je tjedna predstavio svoj novi live album s 14 jazz klasika. U ovom blagdanskom vremenu ovaj vječni mladić poprilično je aktivan. Ungar vodi bogat društveni život, unatoč pandemiji.

''Ne bježim od tih izlazaka premda znam da neki moji prijatelji i kolege ne idu tamo di su neka okupljanja, međutim ja sam cijepljen tri puta i ne brinem o mom zdravlju u tom smislu'', kaže. 

Već ima mnogo planova i za 2022., kada se na scenu vraća kabaret show, kojim će publiku odvesti u Pariz, u kojem je proveo devet godina.

''Otići do Pariza i natrag i provesti u Parizu dva sata. Esprit de Paris, Duh Pariza kabaretsku predstavu koja će biti izvedena 29. siječnja'', kaže. 

Uz potporu 42 godine mlađe supruge ništa nije teško.

''Ona je moj asistent u svakom pogledu i zahvaljući njoj ja mogu održavati ritam s ovim novima, mladima'', kaže. 

Njegovoj supruzi Sari su 42 godine, a njemu 84. Tu razliku, kako kaže, uopće ne osjeća.

''Hvala Bogu do sad ne baš, na istim smo valnim dužiinama, ona je puno zrelija, a ja sam još uvijek klinac'', tvrdi. 

Iako živi mnogo aktivnije od svojih vršnjaka, usporiti za njega nije opcija.

''Nitko mi nije rekao Miro uspori, uglavnom sam dobivao tapšanje po ramenu bravo Miro svaka ti čast'', priča glumac. 

Uskoro planira obilježiti još jednu veliku obljetnicu.

''Mogu vam sada najaviti da ću 22.02.2022. održati koncert s koji ću obilježiti 65 godina karijere u maloj dvorani Lisinski, u maloj dvorani ja sam sitna riba'', kaže. 

Tijekom 65 godina karijere nastupao je po cijelom svijetu, baš zato ga i danas stranci prepoznaju.

''Ruski turisti koji dolaze kod nas na Jadran, kad ja pjevam negdje oni dođu joj ja sam vas slušala u Kijevu, dobro to je Ukrajina ili bilo gdje u Moskvi, bivšem Lenjingradu'', priča. 

Komentari da se dobro drži prate ga gdje god se pojavi.

''Malo već ide na živce ali ipak moram da mi je drago kad mi netko kaže da se dobro držim ali čujte koliko će to još potrajati ne znam'', iskreno kaže. 

Ne sumnjamo da će ovu životnu energiju Miro Ungar još dugo zadržati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene