Iskreno

Glumačka legenda: 'Sinu ću dati da gleda moje filmove tek sa 17 godina!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glas ovog dječaka i kadrovi 'Otac na službenom putu' kultni je film ovih prostora, a Miki Manojlović glumačka legenda bivše države.

Na nedavno održanom Vukovar film festivalu jedan od članova žirija bio je i srbijanski glumac Miki Manojlović. Iskoristili smo priliku da s ovim miljenikom filmske publike popričamo o nekim od njegovih najvećih uloga, kao i o privatnom životu. S Manojlovićem se u Slavoniji družila i ekipa inMagazina.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

Glas ovog dječaka i kadrovi 'Otac na službenom putu' kultni je film ovih prostora, a Miki Manojlović glumačka legenda bivše države. Na pitanje kako danas izgleda 'Otac na službenom putu', Manojlović odgovara: 'Opušteno, kao i onda kad sam ga prvi put vidio. Nekako, to je tako snažan film da vi postajete njegov dio što i je cilj pravih stvari'.

>> Fashion Guru o glumačkim transformacijama s Ivanom Roščić

Na pitanje kad će svom sinu Ivanu dopustiti da vidi te filmove, Manojlović odgovara: 'On ima jedanaest godina. Kad biste vi klincu dopustili da gleda 'Oca na službenom putu' Vjerojatno ću mu to dopustiti sa 17 godina?'

Što je još slavni glumac otkrio pred kamerama inMagazina, pogledajte u videu!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene