evo o čemu je riječ!

Mia Kovačić pred izazovom u kojem se dosad nikada nije našla, a sve ćete imati priliku vidjeti ove nedjelje!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mia Kovačić - 1 In Magazin: Mia Kovačić - 2 In Magazin: Mia Kovačić - 3 Gabriela Pilić i Frano Ridjan Gabriela Pilić Frano Ridjan Mia Kovačić Mia Kovačić - 3 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 1 +21 Mia Kovačić - 3 Galerija

Ove nedjelje u ''Ples sa zvijezdama'' stižu obitelji i prijatelji! I to s parovima na plesni podij. Mentorica Gabriela Pilić tako će ovaj put plesati s dvoje voditelja. Frano je naime na ovaj plesni izazov odlučio pozvati kako on voli reći, televizijskom suprugu – voditeljicu Miu Kovačić.

Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda ''Plesa sa zvijezdama''. A ove nedjelje plesat će se u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva. Frano Ridjan plesati je odlučio s Mijom Kovačić:

Pogledaj i ovo Frano Ridjan, Gabriela Pilić ''I osjećaj i vizualno'' Frano i Gabriela prisjetili su se svojih najupečatljivijih izvedbi: ''Sve je bilo dobro, osim što su tu Franu leđa presjekla''

''Ona je moja televizijska supruga, mi smo se tako titulirali, to je odobrila moja supruga, i znam da je nekada nešto plesala'', priča Frano Ridjan.

''Znam da su oni jako bliski prijatelji i kolege i Miju ja osobno poznajem i jako mi je draga i to je super kombinacija'', dodala je Gabriela Pilić.

Mia nešto plesnog znanja ima iz tinejdžerskih dana, a ponešto i iz svakodnevice. Ali sve je to potpuno drugačije od onog što se u showu traži:

''Imam pilates, imam ples na šipci, a to je nešto sasvim drugačije'', priča Mia. 

Ovaj trio u nedjelju nam donosi neku novu plesnu čaroliju:

''Plešemo lyrical, to je jedna lirična vrsta jazza, slobodnije kretnje, više kao suvremeni ples, sličnije tome nego našim latinoameričkim i standardnim pelsovima'', objasnila je Gabi. 

Iako je svladati ovaj ples zahtjevno, Gabriela otkriva, naučiti ga ovo dvoje voditelja također je izazov:

''Vole pričati, vole se glupirati, pa ih pustim da se izdivljaju ali moram bit stroža, čim je jedna osoba više je više priče i žamora'', objasnila je Gabriela. 

No, sve u svemu, ovaj zvjezdano-mentorski par je zadovoljan. Prema ocjenama žirija, visoko su na ljestvici:

''Frano je stvarno odličan, jako je talentiran, najviše u smislu da razumije što mu govorim, ima plesno razumijevanje i vokabular'', govori Gabi. 

'' Sve u svemu, kad pogledam ovo putovanje, meni je nadrealno da čovjek koji pleše 2 mjeseca kako bi trebalo i da mi ide, ja sam zadovoljan'', dodao je Frano. 

A oni najvažniji, koji su ipak premali da plešu s tatom, su najponosniji:

''Ovaj veći radi najave - sada će nastupiti on koji ima jako dobru mentoricu, a mlađi kaže - Frano i Gabriela. Onda krenu - Igor 9, larisa 9, gospođa je presretna, rekla je da se ponovno zaljubila'', otkrio je Frano. 

U nedjelju pleše 10 parova, a izboriti se za cilj - finale mogu samo najbolji!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene