Pripreme u punom jeku!

Mia Dimšić mora propustiti vjenčanje Hane i Graše, za to ima dobar razlog, a prijateljica joj neće zamjerit!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić i Marko Tolja Mia Dimšić i Domenica Žuvela Mia Dimšić - 7 Mia Dimšić - 8 +8 Mia Dimšić - 3 Galerija

Mia Dimšić ove će godine prvi put nastupiti na Dori, i to s pjesmom na engleskom jeziku. Pripreme su u punom jeku, a kako izgledaju njezine posljednje probe stajlinga i frizure za ovaj važni nastup provjerila je Julija Bačić Barać. Mia je otkrila i kako zbog Dore neće biti uz prijateljicu Hanu Huljić na njezinu vjenčanju, ali Hana će joj i na svoj veliki dan biti potpora.

Prva postaja - frizerski salon, razlog dolaska - proba frizure za najvažniji nastup u karijeri Mije Dimšić, onaj na Dori.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leona Paraminski - 3 Stiglo je i to vrijeme Naša glumica s američkom adresom najavila veliki povratak nakon četiri godine: "Nisam uopće mogla spavati cijelu noć, bila sam jako uzbuđena"

"Trudim se radi svog vlastitog mira i stresa gledati na to kao na još jedan nastup, ali definitivno nije. Mislim da Dora traži više pogotovo što uvijek je uz pjesmu bitan nastup koji dosad na festivalskim pozornicama nisam toliko obraćala pozornosti", izjavila je Mia.

Sad obraća pozornost na sve jer i najmanji detalj čini razliku, pa i kad je frizura u pitanju.

"To su sad stvarno nijanse, ali znamo da ćemo ići u tom jednom otprilike prirodnom smjeru koji meni najbolje stoji i u kojem se najbolje osjećam", zakljčila je.

Mia će na Dori nastupiti s pjesmom "Guilty pleasure", a evo koji su Eurosong nastupi koje pamti.

"Jako volim te neke kultne nastupe kao što je Tajčin, a čak se nisam ni rodila kad je bio, onda Doris Dragović. Meni najdraža pjesma s Dore je od Gorana Karana "Kada zaspu anđeli" tu pjesmu baš volim, pa Vanna, Vesna Pisarović je bila kad sam ja imala 9 godina i ona mi je bila tad najdraža pjevačica", prisjetila se Mia.

Za ovaj važni nastup, samo za nju, naš modni dvojac Elfs izrađuje posebnu modnu kombinaciju.

"Generalno nismo skloni da nekom šivamo nešto što je van ponude našeg dućana, ali s obzirom da Miu jako volimo i cijenimo i jako nam je drago da se prijavila na Doru", izjavio je Ivan Tandarić iz Elfsa.

"Kad se radi o tim jednostavnim formama, stvarima onda i nekakav najmanji zaraz može biti bolji od onog prethodnog ili gori, ali to sve treba isprobati", dodao je Alex iz Elfsa.

Vjenčanje njezine bliske prijateljice Hane Huljić i Petra Graše bit će točno na Doru, 19. veljače, pa Mia neće moći biti uz prijateljicu na njezin veliki dan.

"Naravno Hana je jako uključena u sve moje pripreme za Doru i zna tu pjesmu, tako da Hana će bit sigurno pri mobitelu iako je to najvažniji dan njenog života, što mislim da rade samo pravi prijatelji i hvala Hani", poručila je Mia prijateljici.

Mia će na izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije nastupiti posljednja, ali nada se prvom mjestu i odlasku u Torino.

"Definitivno je ovo za mene izlazak iz neke zone komfora i mogu reći da će ljud vidjeti neke stvari koje nisu vidjeli od mene", najavila je Mia.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene