Nije mu žao

Srce Denisa Dumančića osvojila nova članica obitelji: ''Ona je unijela i jednu mirnoću, sreću, veselje, osmjeh na lice''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Denis Dumančić, Leteći odred - 2 In Magazin: Denis Dumančić, Leteći odred - 3 In Magazin: Denis Dumančić, Leteći odred - 4 In Magazin: Denis Dumančić, Leteći odred - 1 In Magazin: Denis Dumančić, Leteći odred - 5 In Magazin: Denis Dumančić, Leteći odred - 6 In Magazin: Denis Dumančić, Leteći odred - 7 In Magazin: Denis Dumančić, Leteći odred - 8 In Magazin: Denis Dumančić, Leteći odred - 9 Denis Dumančić +8 Denis Dumančić Galerija

Jedan od najdugovječnijih hrvatskih pop sastava Leteći odred ima novu pjesmu, koju prati zanimljiv videospot. U njemu se pojavljuju i Mejaši koji su nedavno snimili obradu velikog hita Letećeg odreda "Od Prevlake do Dunava". Kako je zapravo nastala ova pjesma, o prijateljstvu s Mejašima, ali i novom, čupavom članu obitelji, Denis Dumančić razgovarao je s Julijom Bačić Barać za In magazin.

Za sve kojih nema i za uspomene - o tome pjeva u novoj pjesmi Letećeg odreda Denis Dumančić. S godinama je, kaže, sve svjesniji prolaznosti života, ali i važnosti ljudi koji nas okružuju.

Pogledaj i ovo Mejaši - 1 ''izgledalo je gadno...'' Mejaši kreću na treću australsku turneju: Koja iskustva u zemlji klokana više ne namjeravaju ponoviti?

''Sreća je ako ti ostanu neki stari prijatelji koji su bili baš od onih ranih dana kad se išlo u osnovnu ili srednju školu, iako mislim da je to često rijetkost'', smatra Denis. 

Njegov dugogodišnji suradnik i prijatelj je Branimir Mihaljević, koji potpisuje aranžman i produkciju ove pjesme.

''Kod njega smo radili na vikendici i spot u opuštenoj jednoj atmosferi. Poveli smo i djecu i pse tako da je bilo baš obiteljski'', kaže Denis. 

U videospotu za pjesmu "Da se ne zaboravi" pojavljuju se i Mejaši, također Denisovi prijatelji.

A prije nekoliko tjedana Mejaši su snimili tamburašku verziju pjesme "Od Prevlake do Dunava". Da će ta pjesma biti hit, pretpostavio je davno Denis, kad je od autora glazbe Igora Kotala tražio da baš on napiše tekst.

''To mi se toliko dopalo da sam rekao daj da probam ja tekst napraviti, to će biti, ali ono hit. Zahvalan sam na tome jer to je jedna od dvije-tri koje su što se tiče Letećeg bezvremenske'', priča Denis. 

Osim pisanjem pjesama, Denis se u posljednje vrijeme itekako zabavlja sa svojim neodoljivim kućnim ljubimcem.

''Pas je kupljen zbog kćeri jer ona je tupila o tome cijelo vijeme tako da sam se našao u nezavidnoj situaciji iako sam znao iz iskustva drugih da to je velika obaveza. Dijete koliko god priča da će se ono brinuti o psu to nije baš tako'', objasnio je Denis. 

A sa psom nisu došle samo obveze.

''Ona je unijela i jednu mirnoću, sreću, veselje, osmjeh na lice, tako da super, nije mi žao'', kaže Denis. 

Lisa je ljubimica i njegove kćeri Dene, koja ipak nije krenula tatinim stopama

''Ona jako voli plesati i to joj je najveća zanimacija u mladom životu'', priča Denis. 

A imati jedanaestogodišnjakinju u obitelji znači da pubertet ozbiljno kuca na vrata.

''Dijete je sreća i doživotna obaveza, nemaš rok, dnevno vrijeme rada skroz je to neki posao, sad pogotovo i škola i pubertet i peti razred, novo sve'', priča Denis. 

A sve ono novo znači sigurno i neku novu inspiraciju za pjesme tate Denisa.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Masterchef: Karmen Jurčić - 1 Masterchef: Frano Kekez - 1 Masterchef: Karmen Jurčić - 3 Masterchef: Frano Kekez - 2 +14 Masterchef: Karmen Jurčić - 2 inMagazin Karmen ispala uz stres i suze, Frano otkrio čime se sada bavi: ''Jednu stvar bih volio da je bila malo drugačije izrečena!''

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene