Neće zapostaviti dizajn

Matteo Cetinski otkrio kako se odlučio vratiti u glazbeni svijet: "Znao sam da sam u problemu"

Matteo Cetinski odlučio jse vratiti u glazbene vode (Foto: Dnevnik.hr) Matteo Cetinski odlučio jse vratiti u glazbene vode (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Cetinski odlučio jse vratiti u glazbene vode (Foto: Dnevnik.hr) Matteo Cetinski odlučio jse vratiti u glazbene vode (Foto: Dnevnik.hr) Matteo Cetinski odlučio jse vratiti u glazbene vode (Foto: Dnevnik.hr) +0 Matteo Cetinski odlučio jse vratiti u glazbene vode (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Matteo Cetinski odlučio se vratiti u svijet glazbe.

Iako je nerijetko isticao kako su njegovi pjevački dani stvar prošlosti, Matteo Cetinski odlučio se vratiti u glazbene vode. 

Pogledaj i ovo Matteo Cetinski - 1 Rijetko ga vidimo Zgodni brat naše glazbene zvijezde pohvalio se isklesanim torzom, a do izražaja je došla i njegova ruka prekrivena vječnim crtežima!

"Meni su dugo godina nudili po neku pjesmu. Ljudi su predlagali da nešto otpjevam ponovno i uvijek sam to poslušao ali nikad mi nije sjelo koliko mi je sjela ova pjesma. Znači "Stopimo boje" kad sam čuo jednostavno sam znao, e sad sam u problemu", izjavio je Matteo.

Većina stvari s ovom pjesmom, kao da se sudbinski poklopila. Tako je bilo i kada je u kolovozu, nakon tri godine planiranja, otputovao na Burning Man festival u američkoj pustinji Black Rock.

"Ove godine sam stvarno odlučio da ću otići i kupio sam karte još prije nego što se pjesma događala i u međuvremenu kad je došlo vrijeme za otići na "Burning man" ja sam shvatio, to je ta pjesma, to je to mjesto i to se tu treba snimiti", objasnio je Matteo.

Upravo tu Madonna je snimila videospot za svoj hit "Frozen".

"Kad sam došao u Black rock pustinju točno sam vidio raspucanu onu zemlju. To izgleda možda kao pijesak međutim to je baš ta tvrda zemlja i onda sam odmah shvatio da je to taj Madonna "Frozen" moment", izjavio je.

Matteo neće zapostaviti karijeru dizajnera namještaja, za koju je dobio brojne nagrade.

"Dizajn je i dalje moja ljubav i pokušavam objasniti ljudima da to sve skupa ima poveznicu, a to je kreativnost".

A što se tiče glazbe, "Stopimo boje" nikako neće ostati usamljen izlet.

"Ja kažem da se ne vraćam na estradu, nego se vraćam u glazbu. To je za mene različito. Ja sam cijeli život na ovaj ili onaj način u tom poslu. Ja znam što je estrada, to je posao, a ja se neću baviti tim poslom", objasnio je Matteo.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Severina (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +3 Severina (FOTO: Instagram) Celebrity Severina napokon progovorila o golišavim fotkama: ''Najbolji savjet dao mi je moj dida''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Porter i Diddy (Foto: AFP) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) +1 Kim Porter (Foto: Profimedia) Celebrity Preminula bivša djevojka slavnog glazbenika s kojom ima troje djece

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene