Manekenka i glumica

Preminula bivša djevojka slavnog glazbenika s kojom ima troje djece

Kim Porter i Diddy (Foto: AFP) Kim Porter i Diddy (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Porter i Diddy (Foto: AFP) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter (Foto: Profimedia) +0 Kim Porter (Foto: Profimedia) Galerija

Bivša djevojka repera P. Diddyja pronađena je mrtva u Los Angelesu.

Manekenka i glumica Kim Porter, poznata i kao bivša djevojka repera P. Diddyja i majka njegovih troje djece, pronađena je mrtva i svom domu u Los Angelesu. 

Pogledaj i ovo Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Tko će nam još doći? Prve fotke svjetski poznatog glazbenika u Hrvatskoj, pridružio se holivudskoj ekipi!

Reperova glasnogovornica Cindi Berger potvrdila je smrt glumice i manekenke za TMZ i zamolila da se obitelji osigura privatnost u teškim trenucima.

Glasnogovornik losanđeleske policije za Independent je kratko potvrdio da su primili poziv zabrinute ženske osobe oko podneva.

Izvor je potvrdio da je Kim Porter nekoliko tjedana bolovala od simptoma sličnih prehladi, a možda i upale pluća. Službeni uzrok smrti još nije poznat.

Veza repera i manekenke trajala je 13 godina s prekidima, a zajedno imaju troje djece, blizanke Jessie James i D'Lilu te sina Christiana. 

Izvor blizak reperu otkrio je da je P. Diddy shrvan nakon što je čuo tužnu vijest.

"Shrvan je i u šoku. On i Kim bili su vrlo bliski i u dobrom prijateljskom odnosu, zajedno su odgajali djecu iako njihova romantična veza nije uspjela", izjavio je za magazin People

Brojni poznati opraštaju se od Kim putem društvenih mreža poput pjevačice Rihanne, repera 50 Centa, reperice Missy Elliot.

"Ovo je teško. Srce mi slama. Izgubili smo osobu koja je bila predivna izvana i iznutra. Cijeli je svijet zahvalan na tragu tvog pozitivnog duha", napisala je Rihanna na društvenim mrežama. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Severina (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +3 Severina (FOTO: Instagram) Celebrity Severina napokon progovorila o golišavim fotkama: ''Najbolji savjet dao mi je moj dida''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Karolina Šuša (Foto: Anamaria Batur) Karolina Šuša (Foto: Anamaria Batur) Cabaret a la carte (Foto: Dnevnik.hr) Cabaret a la carte (Foto: Dnevnik.hr) +4 Cabaret a la carte (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Progovorila o predrasudama: "70-ih su ljudi praktički hodali goli, a danas je moderno biti konzervativan''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL) Larissa Riquelme (FOTO: Instagram) Larissa Riquelme (FOTO: Instagram) Larissa Riquelme (FOTO: Instagram) +0 Larissa Riquelme (FOTO: Instagram) Celebrity Nekada je bila prvi dekolte među navijačicama i tiha patnja svakog frajera, a danas ne sliči na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene