Zvijezde s kuhačom

MasterChef se vraća: 'Nikako se neću snaći, bačena sam u vatru'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U finale showa idu dva najbolja celebrity kuhara, a kome će poći za rukom postati drugi Celebrity MasterChef, pogledajte u IN magazinu.

Najpopularniji kulinarski show se vraća na male ekrane, i to u celebrity inačici. U Masterchef kuhinju ulazi 14 lica iz javnog života koja će nam iz tjedna u tjedan pokazati koliko su spretna za štednjakom. Očekuju nas novi recepti i brojni kulinarski trikovi te najpoznatiji stručnjaci, od kojih svi imamo priliku mnogo naučiti.

Pogledaj i ovo In Magazin: MasterChef Bilo je svega bome! Članovi žirija MasterChefa otkrili koja jela iz prethodnih sezona pamte: "Znaš kad nešto staviš u usta i odmah te... Ja sam čak i pokazao reakciju u emisiji!"

'U ovoj kuhinji očekivat ćete mene u kuhanju, malo možda zbunjenu, ali vrlo aktivnu, ja ću i pjevat vjerojatno dok kuham. Trudit ću se. Nisam neka vrsna kuharica, jako rijetko to i stignem od obaveza', rekla je Sementa Rajhard.

'Nikako se neću snaći. Apsolutno nikako. Bačena sam u vatru, kao u vruće ulje. Bit će vam zabavno gledati što se zbiva sa mnom', smatra Mila Elegović. U finalu će se naći samo dva najbolja celebrity kuhara, a bolji od njih će postati drugi hrvatski Celebrity MasterChef. Komu će to poći za rukom, možete pratiti od 14. ožujka na programu Nove TV, a više o svemu doznajte u video prilogu IN magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene