Celebrity MasterChef

VIDEO 'Čistim iza sebe, ali ne toliko da bi moja supruga bila zadovoljna'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Igor Mešin prvo je bio gledatelj, potom voditelj MasterChefa, a ove sezone je jedan od kandidata. Ovaj svestrani glumac zasigurno ima najzanimljiviju MasterChef priču.

Poznati glumac, redatelj i voditelj Igor Mešin pridružio se kandidatima za koje je borba za titulu prvog Celebrity Masterchefa, gotova. Inače je, kaže, prije svake eliminacije imao osjećaj da će napustiti ovu glamuroznu kulinarsku igru. Ovog puta osjećaj je bio sasvim suprotan.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Filip Detelić ''mislim da je odabrao...'' Mešin obitelj čuva podalje od medija, ali otkrio je jedan detalj o sinu Roku: ''Svatko odabire svoj put''

'Čak i taj dan nisam imao taj neki osjećaj, ali znao sam da sam zeznuo, znao sam da sam kiksnuo', otkrio je glumac.

Ipak, ponosi se time što je pokazao kako i snažnije karike glumačkog svijeta itekako dobro kuhaju.

Nadomak finalu Mešin odlazi kući!

'Na kraju ispada da sam od tih glumačkih snaga, koje su bile u Masterchefu, ja došao najdalje. Što ne znači da najbolje kuham od glumaca', zaključuje i dodaje: 'U glumačkom svijetu je taj kuharski hobi jako raširen. Glumci vole kuhati i sve ih se to tiče, u kazalištu su me odma sve ispitivali, komentirali, gledaju, šalju slike kako oni kuhaju.'

Sada se vratio u svoju kuhinju, gdje mu je, kaže, lakše jer je na svom terenu. Tvrdi da su mu se proširili kulinarski vidici i osjećaj za dekoraciju, što supruga Antonina i sin Roko pohvalno pozdravljaju. Isto se pak ne može reći kada su drugi kućanski poslovi u pitanju.

'Čistim ja iza sebe ali ne toliko da bi moja supruga bila zadovoljna. Uvijek ona to mora još malo dovršiti', rekao je Igor.

A što ima novo na poslovnom planu te zašto obavezno morate pogledati novu predstavu, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene