Rado se odaziva

Marko Tolja otkrio kako mladenke reagiraju kad zapjeva na svadbama: "Jedna se toliko rasplakala da je prvi ples otplesala sa mnom!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Tolja - 1 Marko Tolja - 2 Marko Tolja - 3 Marko Tolja, Marijana Batinić Severina i Marko Tolja - 7 Severina i Marko Tolja - 5 Severina i Marko Tolja - 4 Severina i Marko Tolja - 3 Severina i Marko Tolja - 2 Severina i Marko Tolja - 1 +6 Marko Tolja - 1 Galerija

Marko Tolja 38. rođendan proslavit će idućeg tjedna na pozornici Splitskog festivala, gdje će izvesti novu pjesmu. Napisao je i pjesmu za svojeg sinčića koju će objaviti iduće godine, a upravo je maleni Maro taj koji tati uvijek može podići raspoloženje. Iako ga mnogi doživljaju kao vrlo ozbiljnog, našoj je Juliji Bačić Barać otkrio kako je privatno pravi veseljak, voli feštati, a rado zapjeva i na svadbama.

Balade su specijalnost Marka Tolje pa je i jednom novom - "Ljubavi promijenit ćemo ime" već osvojio publiku, toliko da su je mladenci nakon samo nekoliko dana u eteru počeli odabirati za prvi ples na vjenčanjima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Kad sam prvi put čuo tu pjesmu tematski mi je odmah zazvučala da bi bila odlična za prvi ples na svadbama", priznaje Marko.

Na pozive da gostuje na svadbama rado se odaziva, a kad ugledaju Tolju na vjenčanju, najemotivnije reagiraju mladenke.

"Bilo je i plakanja, jedna se toliko rasplakala da je cijeli skoro prvi ples otplesala sa mnom, a ne s mužem. Bila je jedna zanimljiva isto situacija gdje sam dobrih pola sata bio u garderobi s kaputima. Sakriven u vrlo maloj garderobi, praktički u ormaru jer me nisu smjeli vidjeti, nitko me nije smio vidjeti", prisjetio se Marko.

Novu pjesmu izvest će na Splitskom festivalu, i to na svoj 38. rođendan.

"Apeliram na sve Splićane da mi poklone neki lijepi poklon za rođendan", našalio se veseljak Marko.

Interes za glazbu već pokazuje i njegov trogodišnji sinčić Maro.

"Nije da sam ga ja sad nešto namjerno gurao, osim što sam mu puštao Beatlese umjesto dječjih pjesmica pa su me ljudi čudno gledali. Zato moj sin danas voli Beatlese umjesto Ringe ringe jaja što je puno lakše meni za istrpiti", priznaje pjevač.

A hoće li Maro jednog dana dobiti bracu ili seku?

"Ne razmišljamo o tome, zasad smo jako sretni s ovim što imam i s našim triom. Ja znam da je lijepo imati još nekog, ja imam brata s kojim sam u odličnim odnosima i znam da je to lijepo u životu, ali i ako se ne desi mislim da mu u životu neće ništa faliti", zaključio je.

Koliko mu je sin upotpunio život, pokazuje i tako što mu je napisao pjesmu.

"Kad sam počeo pisati pjesmu o sinu ništa mi nije bilo dovoljno dobro, da ja sam to opravdam, da je to za njega. Ovo je ja mislim sedma verzija, koja je na kraju finalna bila", otkrio je ponosni tata Marko.

A kad dođu loši dani, tad je za dizanje raspoloženja glavni Tolja junior.

"Mi glazbenici, umjetnici uvijek imamo neke depresivne faze iz kojih me onda čupaju moji doma, ali evo otkad je i Maro došao na svijet onda nemaš puno vremena biti loše volje ni depresivan jer treba se igrati i stalno ići po njega u vrtić, vozi ga ovdje, ondje", kaže Marko.

Pred njim su brojni nastupi, a 15 godina karijere velikim koncertom proslavit će iduće godine.

"U trećem mjesecu negdje ćemo raditi Lisinski. Moj drugi Lisinski, prvi je bio prije 6 godina tako da mislim da je vrijeme da sa svojom publikom proslavim", najavio je.

Iako ga mnogi doživljaju kao ozbiljnog ili uštogljenog, privatno je potpuno drugačiji.

"Moja obitelj su veliki feštari, svi smo jako veliki feštari i ja sam stalno u nekom feštanju jer mi je i stari imao bend i ima ga još uvijek. Stalno se nešto tambura, stalno se fešta tako da nisam uštogljen", otkriva Marko.

Dobri dečko hrvatske estrade - tako bismo najbolje mogli opisati Marka Tolju.

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene