stvarno mu nije lako

Naočiti član žirija iz domaćeg hit-showa o jednoj od svojih najtežih uloga: "Radije bih plesao cijeli dan"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marko Ciboci - 3 In Magazin: Marko Ciboci - 4 In Magazin: Marko Ciboci - 5 In Magazin: Marko Ciboci - 6 In Magazin: Marko Ciboci - 1 In Magazin: Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 1 +19 Marko Ciboci - 3 Galerija

Blagdansko vrijeme idealno je za ples, zato plesači iz sedam zemalja ovog vikenda stižu u Zagreb na veliki božićni bal. Njihove će plesačke vještine procjenjivati vama dobro poznata sudačka imena, poput Larise Lipovac, Igora Barberića i Marka Cibocija. Onaj najstroži, Marko, otkriva što nas očekuje na svečanom plesnom balu i koliko uživa u sudačkom stolcu.

Jedno od najstrožih sudačkih lica Plesa sa zvijezdama nadolazećeg vikenda još jednom uskače u sudačke cipele, na velikom plesnom Božićnom balu.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci Proslavio rođendan! Ciboci pokazao kakvo ga je iznenađenje dočekalo dok je ležao u krevetu, nije ni primijetio da ga netko snima!

"Božićni bal počeo je prije osam godina jednom idejom da se kreira nešto što u Zagrebu tada još nije bilo, da se okupi što veći broj plesnih parova, pojedinaca koji će predstavljati svoje plesne klubove kroz različite plesne stilove, od najmlađih kategorija pa sve do najstarijih", objasnio je Marko Ciboci.

To znači da na plesni podij stupaju doslovno svi, od 5 do 75, početnici ili profesionalci, dok će njihovu vještinu procjenjivati oštro oko više od deset sudaca, među kojima su i Igor Barberić te Larisa Lipovac.

"Meni osobno puno je teže biti sudac, ja bih radije plesao, radije bih plesao cijeli dan nego sudio jer kad vi vidite trud i zalaganje svakog pojedinca, to je jednostavno teško staviti sa strane i u biti razlučiti ono što biste trebali.

Imat ćemo priliku vidjeti standardne plesove, latinoameričke, hip-hop, jazz, step dance, umjetničke plesove, balet... Sve u svemu, imamo 16 različitih plesnih stilova", govori Ciboci.

I plesače iz sedam država, među kojima su i ovi mladi talenti, koji su još 2019. osvojili prvo mjesto na balu.

"Puno vježbamo već od 9. mjeseca, jer imali smo svjetsko prvenstvo u Zagrebu, tako da nismo stali s treninzima, jednostavno smo nastavili dalje. Pripremamo se još intenzivnije za Christmas Ball. Dobna skupina koja će nastupiti su juniori, oni su od 13 do 17 godina", kaže Fran Žulić.

"Mi našu djecu odgajamo tako da, koje god je mjesto osvojeno, odlično je. Sve je uspjeh ali naravno, kad su prvi, motivira ih, pa kad su nakon prvog mjesta četvrti, malo moraju jače zagristi. Pozitivno je, ali treba dozirati da nisu kompetitivni prema drugim plesačima i klubovima, nego da je to zajednica i međusobna podrška", govori Karla Šilović, voditeljica i koreografkinja u plesnom studiju Step by Step.

Ipak, nije lako stati pred stručni žiri, čak ni iskusnim plesačima.

"Pa mislim da će se svi složiti da je gospodin Ciboci strog, ali ne znam, vidjet ćemo. Dok plešemo, svi se oni čine super jer te gledaju, ali ne znamo kakve su bilješke radili i ocjene davali", kaže Šilović.

"Najdraži trenuci zapravo su oni kad je bal gotov, onda vidite hrpetinu djece, roditelja koji im daju komplimente i to je razlog zašto se svake godine bavimo time", zaključuje Ciboci. 

I ove godine 11. prosinca plesnim korakom otvaraju najljepše blagdansko doba.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene