Nova žena

Progovorila o borbi s depresijom: 'Ostala sam sama i nezaštićena'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zadranka sa zagrebačkom adresom jedno se vrijeme borila s depresijom koju je, uz pomoć dragih ljudi, pobijedila i tomu posvetila pjesmu simbolična naziva 'Nova žena'.

Jedni je smatraju pomalo zaboravljenom zvijezdom nekadašnje glazbene scene, a drugi cijene njezin rad koji nikad nije uključivao guranje u prve redove domaće estrade. Kako god bilo, Marina Tomašević ovih dana radi punom parom te priprema novi album.

Pogledaj i ovo Marina Tomašević "sve dođe kad treba doći" Marina Tomašević predstavlja pjesmu "Ja ne mogu više bez tebe" s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu!

Spomenete li njezino ime nešto starijim generacijama, zasigurno ćete im izmamiti osmijeh na lice. Marina Tomašević pjevačica je koja se nikad nije gurala pod svjetla reflektora i u prve redove glazbene scene, ali estradno nebo ukrasili su njezini hitovi poput ˝Ne plači, majko˝ i ˝Plovi mala barka˝.

Zadranka koju je otkrio pokojni Tomislav Ivčić ovih dana radi na novom albumu koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana. Vremena su se, kaže, promijenila, pa joj se s novim albumom uistinu nije žurilo.

Zadranka sa zagrebačkom adresom jedno se vrijeme borila s depresijom koju je, uz pomoć dragih ljudi, pobijedila i tomu posvetila pjesmu simbolična naziva ˝Nova žena˝.

'Počele su mi se događati u obitelji neke ružne stvari, od odlaska mame i tate na onaj svijet, šogora, da vam sad ne nabrajam, ostala sam nekako u jednom momentu totalno sama i nezaštićena.
Ja se danas prekrasno osjećam i meni danas stvari idu od ruke, ja sam počela jako puno ljudi upoznavati koji su osvijestili to svoje unutarnje ja i to je nešto predivno, ja se svako jutro budim sretna i liježem sretna. Imate dvije jake energije, strah i ljubav, zamijenite taj strah s ljubavlju i vidjet ćete kako vam stvari idu.', kaže.

Cijelu njezinu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene