Mala obožavateljica

VIDEO 'Kad sam ga gledala, stalno sam ga ljubila na televiziji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Momčilo Otašević ima najvatreniju obožavateljicu, a njoj je samo šest godina...

6-godišnja djevojčica Lea Manjkas iz Bjelovara jedna je od najvećih obožavateljica serije 'Kud puklo da puklo'. Nakon što odgleda svaku epizodu, Lea je odglumi pred ukućanima bez obzira na uloge, a to je dalo povoda njezinoj majci Martini Cvitković da piše inMagazinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Njegov javni nastup JESU LI UPRAVO PRIZNALI VEZU? Preslatki Maja i Marko imaju čak i svoje koreografije

Zvijezde serije 'Kud puklo da puklo' obavili svoju građansku dužnost - glasali na predsjedničkim izborima

Leina velika želja bila je upoznati Katarinu i vidjeti gdje to Damir radi, pa se ekipa predvođena Daliborom Petkom bacila u akciju. Zajedno s omiljenim glumcima iz serije, Mirnom Medaković i Momčilom Otaševićem u svojoj rubrici inMagazina 'Petkom s Petkom' , priredio je iznenađenje maloj obožavateljici.

'Bilo mi je prekrasno. Uljepšalo mi je dan, a to kako pamti tekstove podsjetilo me na neke scene, koje sam već pomalo i zaboravila', rekla je Mirna. Sličnog je dojma bio i Momčilo. 'Ako ćemo o ocjenama, Lea glumi za čistu peticu', izjavio je Momčilo, koji je potpuno osvojio malu obožavateljicu.

'Htjela bih da mi Damir bude dečko. Kad sam ga gledala stalno sam ga ljubila na televiziji', poručila je Lea, što je dobro nasmijalo cijelu ekipu.

Mala Bjelovarčanka jedva je čekala vratiti se u dječji vrtić Ciciban ispričati svojim prijateljima kako je bilo na setu serije 'Kud puklo da puklo', a scenaristima je poručila kako želi da se Damir i Katarina na kraju ožene.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene