A vi?

Ćiro se oporavlja od operacije, utakmicu s Islandom će gledati sam

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči večerašnje kvalifikacijske utakmice Island-Hrvatska govori naš najtrofejniji izbornik Ćiro Blažević. Legendarni trener dao nam je svoje prognoze za večerašnji nogometni sraz na ledenom islandskom travnjaku.

S trenerom svih trenera, kako vole tepati legendarnom Ćiri, susreli smo se u njegovu predvorju - u srcu Zagreba, na samoj špici. U miru svog doma opravlja se od operacije koljena pa će i utakmicu s Islandom gledati sam.

Pogledaj i ovo Sestra i tajnica Ćire Blaževića zapalila svijeću Sestra pokojnog Ćire posjetila je bratov grob na godišnjicu njegove smrti u društvu još jedne žene koja mu je bila bliska

Uostalom, to mu je i običaj. S reprezentacijom je proveo sedam godina, objašnjava, pa mu nikad ne može biti svejedno što se s njom događa.

>> Island - Hrvatska: Olić ipak ne može, Eduardo umjesto Kovačića?

'Vidim da će igrati Olić, ja jako vjerujem u njega', kaže Ćiro za kojega je Štimac bio veliki favorit no koštala ga je prevelika samouvjerenost. 'Mamić je uspio da me potpuno makne, a ja uvijek mislim da sam itekako mogao pomoći'.

>> Niko Kovač: 'Odmah sam znao da je Kristina ona prava'

Najtrofejniji izbornik, inače, malo je tužan što su ga nakon svih uspjeha koje je ostvario tijekom karijere danas ostavili po strani. Kovač je po svemu što je dosad napravio, napominje, osobito izborom igrača i načinu na koji komunicira s javnosti za čistu peticu, bez najmanje pogreške.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene