Diskretan ili raskošan?

Kralj prvog dojma - dekolte! Koje ga poznate Hrvatice najbolje nose, kad se zakopčati, a kad istaknuti?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Maja Šuput - 7 Indira Levak - 3 Snježana Mehun Indira Vladić i Nives Celzijus +0 Severina Galerija

Kada žena želi izgledati ženstveno i zanosno, najčešće će se odlučiti za dekolte koji će naglasiti njezine grudi i vrat. Neke slavne Hrvatice prave su umjetnice kada je dekolte u pitanju i točno znaju kada treba biti zakopčan do grla, a kada se istaknuti.

Znati dobro nositi dekolte graniči s umjetnošću, rekli bi stilisti. Koju god modnu kombinaciju izabrali, ako ona uključuje dekolte - znajte da će sve oči biti uprte upravo u tom smjeru.

Pogledaj i ovo Indira Levak osma emisija TLZP Stoji joj kao salivena! Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti!

Ovako su neke dame odgovorile na zanimljivo pitanje -  kad žene stave duboki dekolte, očekuju li da ih muškarci gledaju u oči ili što?

''Da! To je točno ono što očekujemo i naći ćemo se uvrijeđene ako nije tako, iako znamo situaciju'', odgovorila je Nina Kraljić

''U oči, naravno! Dekolte je zbog drugih cura'', šale se Učiteljice. 

''Taj dekolte mora biti ženstven, nježan, pa ne trebate gledati u dekolte!'' smatra Danijela Gračan, Kraljica svijeta 1990. godine. 

Onaj tko može, neka ne gleda!

''Mi smo tu dosta čudne. Mi ćemo sve to napraviti, a onda ako buljite, ćemo reći frendicama: 'Isuse moj Bože, cijelo vrijeme bulji! Ja ne kužim kaj mu je!''' priča Snježana Mehun. 

A kamo vam pogled bježi na Indirinim odjevnim kombinacijama? Za novu sezonu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' obećala je da će njezin dekolte pozornost gledatelja krasti samo povremeno.

''To ćemo malo smiriti, malo ćemo ga obuzdati! Eeee, nemoj previše tu... nema skakanja! Obećali su mi da neće iskakati ovako, nego će biti ovako lijepo. Ovo je najviše što ćete vidjeti od mog dekoltea u ovoj sezoni! Nemojte plakati, nemojte plakati, ne. Evo, muž je prvi zaplakao'', našalila se Indira na račun svojeg bujnog poprsja.

Bio on diskretan ili raskošan, dekolte od pamtivijeka rasplamsava maštu.

''Ja ne razumijem kako se moda bez dekoltea zove modom! Poanta je pokazati ženske lijepe stvari, lijepe atribute, a dekolte to najljepše pokazuje, zar ne?!'' govori modna dizajnerica Đurđica Vorkapić. 

Pa da vidimo što na ovu temu kaže znanost. Evo koje su predispozicije kako bi dekolte zablistao u punom sjaju.

''Nakon velikih studija koje su objavljene, došlo se do zaključka, to je jedan kolega u Londonu opisao u jednom vrlo dobrom znanstvenom radu, da bi idealna dojka morala 45 % popunjenosti imati iznad bradavice, a 55% volumena ispod. Formirati onu jednu lijepu koja ide u profilnoj liniji kao jedan lijepi skijaški pad'', govori Siniša Glumičić. 

Majka priroda očito je to imala na umu kad je mislila na Severinu.

''Vjerujem da su njezina prsa koja su uvijek pobuđivala pažnju javnosti prirodna i njezina, bez ikakvih korekcija'', smatra Glumičić. 

I Nives Celzijus dobro zna koje je njezino nepobjedivo oružje u osvajanju lajkova na društvenim mrežama.

''Ona je ono što Amerikanci zovu voluptuous beauty, ona je prava žena u pravom smislu te riječi, s velikim grudima koje joj je dala majka priroda'', komentirao je Glumičić. 

Da dobar odabir dekoltea može podići, a nespretan upropastiti odjevnu kombinaciju, dobro znaju modni dizajneri, no klijentice katkad ne mare za pristojnost.

''Svatko ima nešto, netko ima grudi, netko ima struk, netko bokove. U biti je meni jako bitno da naglasim ono što je najljepše, a sakrijem možda neke nedostatke'', izjavila je Ivana Jurić, modna dizajnerica. 

Bez obzira na to što ste naglasili u svojem outfitu, začinite ga osmijehom i dobrim raspoloženjem.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Najpoznatija hrvatska navijačica u sićušnom bikiniju s tangama proslavila novi uspjeh, fotke je komentirala i njena majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene