Borba je počela

VIDEO Glamur u Hrvata: Koje kriterije moraju zadovoljiti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Utrka za najglamuroznije osobe u Hrvatskoj je počela. Po peti put održat će se izbor za ovu titulu.

Kriteriji za dobiti titulu 'Najglamuroznije osobe' vrlo su visoki, a ove se godine za nju bore, među ostalima, Severina, Jelena Rozga, Tony Cetinski i Massimo. 'Definicija po Wikipediji je da je to sofisticiranost ljudskih resursa, znači svega onoga što vi posjedujete i onoga kako vi zračite na van, prema ljudima, vaše namjere, vaše akcije koje vi radite', smatra glumac Enis Bešlagić.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 2 pokazala pravi morski raj! Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

EKSKLUZIVNO Jedan dan sa Severinom: Pratili smo je na koncertu u Sava Centru!

Nominirano je 20 muških i 20 ženskih osoba, ne samo iz Hrvatske već i iz regije. A kriteriji koje moraju ispuniti vrlo su visoki. 'Kriteriji koje moraju zadovoljiti najglamuroznije osobe su da osoba mora biti iz javnog i društvenog života, ne smije imati nikakvih tračeva nit skandala i mora se baviti humanitarnim radom u svoje slobodno vrijeme, sa svojim novcima, a ne sa novcima od sponzora i to treba raditi u svoje privatno vrijeme, znači iza kamere', kaže Melita Hanžek.

Dosad su tu titulu osvojili: Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Enis Bešlagić, Doris Dragović, Ivan Herceg, Ivan Zak, a počasnu je titulu dobila i Lepa Brena. 'Mora se izdvajati po svemu, sigurno i po garderobi, vjerojatno i kuća mora bit neka kao iz filma, sa milijunskim parkom, okućnicom, kao što ste rekli mora i pomagati drugima, to su odlike glamurozne osobe, ne samo da je njemu dobro nego i da pomaže drugima', smatra pjevač Ivan Zak.

No crveni tepisi, raskošne toalete i luksuzan način života, kažu, rezervirani su ipak za neke druge prostore. Prema sadašnjim rezultatima u kategoriji za najglamurozniju žensku osobu vodi se prava borba među Severinom, Jelenom Rozgom i Ninom Badrić, dok u kategoriji za najglam mušku osobu vodi Željko Joksimović ispred Massima i Tonyja Cetinskog. Tko će osvojiti ovu titulu, saznat će se na izboru koji će se održati za dva tjedna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene