petkom s petkom

Kauboji priredili iznenađenje – djevojčice igrale rukomet sa svojim idolima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Trinaestogodišnja Nika Horvat bavi se rukometom i oduvijek je htjela upoznati svog prezimenjaka, reprezentativca Zlatka Horvata.

Nika Horvat dolazi iz Zaprešića i bavi se rukometom. Ljevaknja je, ima broj 13 na dresu i igra desno krilo baš kao i njezin veliki uzor –prezimenjak i rukometni reprezentativac Zlatko Horvat. Zato se njena najbolja prijateljica Laura dosjetila pozvati ekipu In Magazina u pomoć. Legendarni kauboj pozvao je nekoliko svojih kolega i odlučio provjeriti kakve su mlade nade hrvatskog rukometa.

Pogledaj i ovo \"Kauboji\" Teatra Exit (Foto: Teatar Exit) Iskoristite priliku Kultna predstava Teatra Exit nudi kaubojsku šetnju Divljim zapadom koja godinama ne gubi svoj šarm

2Cellos iznenadili malog violončelista - umjesto autograma za rođendan dobio svirku

'Isuse, Zlatko Horvat', viknula je Nika kad je ugledala ispred sebe omiljenog igrača, a prijateljica Laura opisala je prijateljičino stanje: 'Bila je začuđena, nije znala što da napravi'. Zlatko je svoje mlade obožavateljice odveo na sportski teren RK Zagreb te pozvao suigrače da odigraju jednu utakmicu.

'Cure imaju zeznut šut, bolje su nego dečki', rekao je golman Filip Ivić, a njegov kolega Luka Stepančić poručio mu je da će o ovoj kritici još jednom razgovarati popodne. 'Cure lijepo igraju rukomet, a Nika je bila k'o Horvat, super', izjavio je Zlatko. Sportsko iznenađenje rubrike 'Petkom s Petkom' pogledajte u video prilogu, a mailove sa željama za upoznavanje šaljite na petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene