Obalu odlično poznaje!

Svjetski poznata glumačka legenda posjetila Zagreb: ''Uživam svaki put kad dođem u Hrvatsku!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju John Malkovich - 1 John Malkovich - 2 John Malkovich - 3 John Malkovich - 1 John Malkovich - 3 John Malkovich - 4 John Malkovich (Foto: Getty Images) John Malkovich (Foto: Getty Images) John Malkovich (Foto: Getty Images) John Malkovich (Foto: Getty Images) +1 John Malkovich (Foto: Profimedia) Galerija

John Malkovich performansom The Music Critic nastupio je u dvorani Vatroslav Lisinski. Za njegovo hrvatsko podrijetlo vladalo je veliko zanimanje medija, a rješenje dileme otkrio je Ani Veli za In magazin!

Ni kašnjenje aviona ni gubitak prtljage zbog čega su nastupali bez kostima, nisu umanjili veličanstvenost izvedbe velikih umjetnika koji već godinama posjećuju našu zemlju. U stvari, predstava je osmišljena u Dubrovniku pa su bili ponosni jer kažu - konačno se vratila kući!

Pogledaj i ovo John Malkovich - 4 "uvijek sam uživao" John Malkovich za Dnevnik Nove TV komentirao svoje hrvatsko porijeklo, jedna stvar ga se posebno dojmila: "Napola sam Hrvat. Točka!"

''Bio sam tu nekoliko puta i uvijek sam uživao, najmanje znam Zagreb'', rekao je John, a evo i je li ikad posjetio Ozalj odakle su navodno predci njegova oca. 

''Čuo sam više različitih stvari o tome odakle su oni, ali naravno da sam posjetio, posjetio sam i puno otoka. Obalu poznajem dosta dobro'', rekao je te otkrio je li ikada na početku karijere možda razmišljao o promjeni prezimena. 

''Nikad nisam razmišljao o tome i nikad mi nije palo na pamet. Ja sam pola Hrvat, četvrtinu Škot i četvrtinu Francuz, nije to ništa za sram ili ponos, to je činjenica'', zaključio je. 

Predstavu The Music Critic osmislio je slavni violinist koji kaže kako je poticajna za sve umjetnike. Predstava je napisana za Malkovicha, a dobila je jednu groznu kritiku u Istanbulu na koju se on, kako kažu njegovi suradnici, valjao po podu od smijeha. 

''Kad sam to pročitao, pomislio sam da je to najbolja kritika ikad, bilo mi je urnebesno. Dok sam još bio mali, moj me otac učio da sam ja odgovoran za ono što napravim, ne netko drugi. Ne znam je li to bilo nalakše djetinjstvo, ali sigurno nije bilo lako mojim učiteljima, trenerima, ali tako sam odgojen'', priča John. 

Cijeli razgovor s Johnom pogledajte u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 6 +8 Petar Grašo - 5 Clubzone Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: "Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Celebrity U godinu i pol od punašne slatkice pretvorila se u seksi zavodnicu, evo kako izgleda s 35 kilograma manje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene