Nove fotke transformacije!

U godinu i pol od punašne slatkice pretvorila se u seksi zavodnicu, evo kako izgleda s 35 kilograma manje!

Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Galerija

Rebel Wilson objavila je na svojem profilu na Instagramu svoje najnovije fotografije u badiću i uskoj haljini pa izazvala divljenje.

Holivudska glumica Rebel Wilson izgubila je u posljednjih godinu i pol dana nevjerojatnih 35 kilograma i novu liniju pokazuje na društvenim mrežama, a sada se pohvalila i novim poslovnim angažmanom.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

41-godišnja Rebel je na Instagramu objavila nekoliko fotografija koje je snimila u sklopu kampanje za Tourism Fiji, a na kojima pozira u narančastom badiću, u kojem njezina nikad vitkija linija dolazi do izražaja. Njezini obožavatelji u tim su scenama prepoznali Bond trenutak jer ih je podsjetio na scene iz kultnog filma.

Fotografije pogledajte OVDJE.

"Najbolje sam se provela na snimanju ove kampanje, stvarno nema ništa poput bijelog pijeska i bistre vode Fidžija. Zaista oduzima dah", zaključila je Rebel te objavila i fotografiju u kojoj pozira u žutoj haljini.

Dok se svi dive njezinoj novoj liniji, časopis People njezinu transformaciju pripisuje strogom pridržavanju plana prehrane Mayr Method.

Izvor je rekao da je glumica postigla nevjerojatne rezultate promijenivši svoje prehrambene navike dok je boravila u jednom zdravstvenom i wellness centru u Australiji prošle godine te da je nastavila slijediti svoj plan.

"To je pristup koji eliminira netoleranciju na hranu, smanjuje unos šećera, potiče polagano jedenje cjelovite hrane i jača imunološki sustav", rekao je izvor za People.

Simpatična Australka karijeru je izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", a kako je izgledala prije nego što je smršavjela, prisjetite se u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk - 4 Tetiana Kundyk - 8 Tetiana Kundyk - 3 Tetiana Kundyk - 10 +25 Tetiana Kundyk - 11 Celebrity Maju je opet izbezumila žena kojoj je već otvoreno rekla da je luda: "Kaj je ovo?! Ovo nije normalno!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Maja Šuput Maja Šuput +4 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput stigla s kraljevskih dvora: Ušetala je s haljinom dostojnom princeze, a tu je i kruna na glavi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene