kraljevsko izdanje!

Šuput stigla s kraljevskih dvora: Ušetala je s haljinom dostojnom princeze, a tu je i kruna na glavi!

Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +0 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput se u trećoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" pojavila u još jednom izdanju za pamćenje, a ovaj se put pretvorila u princezu.

Pjevačica Maja Šuput svake nedjelje uveseljava gledatelje "Supertalenta" svojim izdanjima za show u kojem je članica žirija, a njezina su izdanja u polufinalnim emisijama postala još posebnija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

Nakon što se u prvom polufinalu pojavila u spektakularnoj suknji koja je prekrila gotovo cijelu pozornicu, pa zatim u vrlo atraktivnoj i golišavoj kreaciji s velikim ružičastim cvjetovima, u trećoj polufinalnoj emisiji opet je uspjela nadmašiti samu sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ovaj put se pojavila u nježno ružičastoj haljini i s krunom preko velike punđe na vrhu glave, a u ovome je izdanju podsjetila na Disneyeve princeze. Na početku emisije je istaknula i da se obukla u skladu sa svojom novom funkcijom jer je, nakon Martine i Janka, na nju došao red da predsjeda žirijem.

Kad god pomislimo da nas više ne može iznenaditi, Maja nam svima pokaže da smo u krivu, pa više ni ne sumnjamo da će za zadnju polufinalnu emisiju showa sa svojim stilistom i dizajnerom Markom Grubnićem pripremiti još jedno izdanje za pamćenje. To je također nešto čemu se publika može veseliti uz, naravno, spektakularne točke polufinalista.

Uz Maju u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene