Ovo morate vidjeti!

Maju je opet izbezumila žena kojoj je već otvoreno rekla da je luda: "Kaj je ovo?! Ovo nije normalno!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk - 4 Tetiana Kundyk - 8 Tetiana Kundyk - 3 Tetiana Kundyk - 10 Tetiana Kundyk - 11 Tetiana Kundyk - 1 Tetiana Kundyk - 12 Tetiana Kundyk - 1 Tetiana Kundyk - 10 Tetiana Kundyk - 2 +19 Tetiana Kundyk - 5 Galerija

Tetiana Kundyk je u polufinalu "Supertalenta" itekako opravdala zlatni gumb Davora Bilmana, a ovaj put je u točku uključila i ples na svili te je nastup završila hodanjem po žici s povezom preko očiju.

Fantastična Ukrajinka Tetiana Kundyk, koja je na audiciji članove žirija ostavila u pozitivnom šoku nevjerojatnom sposobnošću balansiranja na žici, vratila se na pozornicu "Supertalenta" u trećoj polufinalnoj emisiji.

Pogledaj i ovo Tetiana Kundyk - 8 neustrašiva Ukrajinka Ova žena se stvarno ničega ne boji! Godinu i pol od poroda ne prestaje pomicati granice, a želi biti uzor drugim majkama

U polufinale ju je lansirao zlatni gumb Davora Bilmana, a on je ususret njezina novog nastupa izjavio kako misli da je ove godine dobro odabrao, s obzirom na to da dosad još nijedan njegov zlatni gumb nije pobijedio u showu.

"Nakon porodiljnog, bila sam jako sretna što sam opet na pozornici. To sam ja. Poslije Davorovih komentara i izraza njegovog lica, nisam očekivala zlatni gumb, ali bila sam jako sretna. Majčinstvo nije teško koliko je teže odrađivat sve ostalo uz djecu, pogotovo kad su u pitanju moji treninzi. No sve je stvar rutine i rasporeda. Mislim da će i moj sin biti umjetnik, voli se penjati i pun je energije, sve je u genima. U slučaju pobjede, mislim da ću mnoge majke potaknuti da vjeruju u sebe i malo ih oraspoložiti", rekla je Tetiana prije nastupa u polufinalu.

Ovaj put je u točku uključila i ples na svili, a nastup je završila hodajući po žici s povezom na očima.

"Kaj je ovo?" vikala je Maja Šuput za vrijeme nastupa, dok se Davor zadovoljno smješkao, a na kraju se cijeli žiri ustao i zapljeskao joj.

"To je to, jako mi se svidio povez za oči, muzika, novi elementi koji su ubačeni, svila, svidjelo mi se sve. Ovo je bio nastup za dosta osjetila", nahvalio je Bilman svoj zlatni gumb.

"Ovo nije napredak, ovo je potpuno nova vizija, već tu me kupila spuštanjem sa svile, performans, komunikacija... Koketira s nama, a žena u špagi na žici!" komentirala je Martina Tomčić pa se obratila Davoru: "Ja ću bit jako sretna ako tvoj zlatni gumb pobijedi ove sezone".

"I dalje mislim da je luda, ovo nije normalno, neustrašiva! Prvi put moram reći da sam zaista ljubomorna na Davorov zlatni gumb, a i ja sam je danas vidjela kao potencijalnu pobjednicu. Ludilo, top, to je to", oduševljena je bila Maja Šuput.

"Još neku stvar ste napravili koju nitko nije napravio, minula je netrpeljivost između Martine i Davora. Tetiana stvarno se veselim jer ću te opet gledati", poručio joj je Janko Popović Volarić.

Tetiana je Ukrajinka s engleskom adresom koja je još kao djevojčica počela plesati u cirkusu gdje je razvijala svoj talent. Iako su njezini roditelji mislili da će odustati od toga kad odraste, Tetiana još uvijek radi u cirkusu sa svojom obitelji. Nastupala je u kazalištima, parkovima i kabaretima, a njezina je točka posebna po tome što je prepuna pokreta i nema čvrsti oslonac, pa u bilo kojem trenutku može pasti. Iako je, kako kaže, pala milijun puta, smatra da ima talent za ponovno ustajanje jer se nikada ne predaje. Sa suprugom Heryjem, koji je klaun, Tetiana ima sina starog godinu i pol, a audicijski nastup u "Supertalentu" bio joj je prvi nakon poroda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatiana Kundik (@tatianakundik)

Nedavno se na svojem Instagramu pohvalila i da se sa suprugom pojavljuje u novoj Amazonovoj dokumentarnoj seriji "The Real Greatest Showmen" koja prati živote cirkuskih izvođača.

  1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Šarčević - 1 Lucija Šarčević - 5 Lucija Šarčević - 4 Lucija Šarčević - 6 +15 Lucija Šarčević - 8 Celebrity Bilman je zbog ove boginje rekao nešto da mu je bilo neugodno, ali nije mogao prešutjeti: ''Tvoj glas, svaki tvoj uzdah...''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Maja Šuput Maja Šuput +4 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput stigla s kraljevskih dvora: Ušetala je s haljinom dostojnom princeze, a tu je i kruna na glavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene