Miss Dubrovačko-neretvanske županije

PRAVA LJEPOTICA Hoće li mlada Ivana postati nova Miss Hrvatske?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Dubrovniku se održao izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije. Lentu je odnijela Ivana Buntić iz Slanog.

U Dubrovniku je održan izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije. Natjecalo se osam djevojaka, a pobjednica nam je odmah otkrila zašto smatra da je pobijedila, ali i kakve adute mora imati njen idealan muškarac.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Lentu je odnijela 20-godišnja Ivana Buntić iz Slanog. 'Nisam očekivala ovu pobjedu, stvarno sam u šoku. Iznenađena sam. Najviše bih se složila da nije samo ljepota u pitanju, znači, tu trebamo pokazati i talente i sposobnost i da budemo pametne. Dakle, nije sve u ljepoti', rekla je Buntić.

Nije nam htjela otkriti ima li nekog posebnog u životu, no smatra da njen idealan muškarac mora biti pametan. 'Treba biti pametan i da bude normalan dečko. Ljepota nije bitna, bitno mi je ono unutarnje', rekla je. Ivana studira, svira flautu, a sada će krenuti i sa pripremama za Miss Hrvatske. Natjecanje se održava 17. lipnja u Šibeniku. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene