Promjena spola

Evina priča: 'Morala sam otići od kuće, promijeniti grad, sakriti se'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkad je Marco postao Eva, kaže, sretniji je nego ikad i tek je tada započeo pravi život.

Promjena spola jedna je od tabu tema. Otkad je Marco postao Eva, kaže, sretniji je nego ikad i tek je tada započeo pravi život. Nakon brojnih operacija, Eva se odlučila na još neke kirurške zahvate te svojem tijelu dala ženstveniji izgled.

Pogledaj i ovo showbuzz Što je previše, previše je Na operacije grudi potrošila 18 tisuća funti, a inspirirala ju je žena kojoj danas prijeti raspadanje tijela

'Imam 34 godine, dolazim iz Italije, živim u Bologni, sicilijanskog sam podrijetla, bavim se estetikom, kao make up artist. Cijeli život sam se osjećala kao žena a ne kao muškarac a u trenutku kad mi je mama umrla odlučila sam krenuti sa svime. Ono što sam željela cijeli život je ono što vidim sada', rekla je Eva.

Prije deset godina Eva je bila Marco. Žena zarobljena u tijelu muškarca. Taj je nesklad odlučila zauvijek promijeniti.

'U to vrijeme ni u Italiji nisu bile pozitivne reakcije. Morala sam otići od kuće, promijeniti grad, sakriti se na 5 godina i tek onda kada sam postigla izgled s kojim sam se željela predstaviti, odlučila sam se vratiti', priznaje Eva.

Eva je već odradila niz operacija, a sada su na redu manji kozmetički zahvati kako bi njezino tijelo postalo ženstvenije.

Prije četiri mjeseca promijenila je spol i sada uživa u svom novom tijelu.

'Danas radimo laserski asistiranu liposukciju sa 1470 nm laserom, gdje je cilj infiltrirati tekućinu, voda je raspršivač masnih stanica. To je jedna vrlo minuciozna tehnika gdje dobre rezultate postižemo. Nadlaktice, oko grudi, definirati trbuh, definirati noge, koljena iznutra, bedra iznutra i još dodati cijeloj strukturi nježniji zadnji touch', objašnjava Zoran zgaljardić, estetski kirurg.

Baš poput Eve, spol je nedavno promijenio i Andrej Pejić. Model bosanskohercegovačkog podrijetla i prije nego što je postao žena godinama je nosio ženske modne revije i mnoge očarao svojim ženstvenim izgledom. Andreja, Eva i brojni poput njih odlučili su učiniti taj velik korak i započeti jedan sasvim novi, za njih bolji život.

'Glavna razlika je što se ja više ne sramim i ne skrivam se. Moj cijeli život je bio u skrivanju i nekakvom krivom osjećaju a sad konačno zahvaljujuči estetskoj kirurgiji izgledam upravo onako kako se i osjećam', kaže Eva.

O svojem iskustvu promjene spola, ali i ostalim operacijama Eva govori sasvim otvoreno. Njezina misija je sebi sličnima olakšati unutarnje nemire i dati nadu da ipak mogu živjeti onako kako žele. Bez obzira na pritisak okoline i nerazumijevanje, važno je okružiti se ljudima koji vas podupiru, kaže. Eva je našla svoje mjesto pod zvijezdama i sada je sretna. Okušala se i u glumačkim vodama.

'Glumila sam i u filmovima. Film ''Posljednji zemljanin'' je sudjelovao i na venecijanskom festivalu. Radila sam i fotošutinge i revije', kaže.

Nakon laserske liposukcije i rješavanja ožiljaka na licu, Eva će za dva tjedna biti spremna pokazati svoj novi senzualniji izgled. Rezultate pogledajte u novom nastavku ovog ekstremnog make overa.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene