Muško-ženski odnosi

'Bio sam u klubu punom cura koje su me drpale, nisam se branio!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Površan stav kojim ljude ocjenjujemo samo prema izgledu u posljednje se vrijeme ne odnosi samo na žene.

Istraživanja pokazuju kako su se dame itekako oslobodile te su muškaraci sve češće upravo ono što su one njima bile desetljećima - seksualni objekt!

Pogledaj i ovo showbuzz Novi spot Mejaši o novom spotu za pjesmu 'Kako da te zaboravim'

Zbog sve detaljnijeg seciranja i nametnutih standarda ljepote, u posljednje dvije godine prodaja muških kozmetičkih proizvoda porasla je za 70%, a sve češće odlaze i na estetske zahvate. Ekipa inMagazina istražila je koliko su se oslobodile naše dame te koliko uistinu pati jači spol.  

Brade su IN': 'Muškarci su počeli biti muškarci!'

'Konačno da smo i to doživjeli da mi žene promatramo muškarce kao seksualne objekte. Uvijek se cijeli svijet vrtio oko žena, pogotovo onih u badićima, a ovo mi se jako dopada', rekla je Suzi Josipović Redžepagić.

Istraživanja pokazuju kako upravo ovakvo žensko ponašanje više nije nezamislivo te da je došlo vrijeme kada mnoge pripadnice nježnijeg spola više nisu tako nježne.

Iako se seksualna revolucija odigrala davnih 60-ih uz djecu cvijeća, desetljeća koja su usljedila pričala su drugu priču. Uz pojavu top modela 80-ih žene su postale žrtve objektivizacije, no čini se kako se uloge mijenjaju ili barem izjednačuju. 

Najpoznatija manekenka bivše Jugoslavije – danas ima novu strast!

'Mislim da smo jako daleko od toga da se žene ponašaju onako kako su se muškarci ponašali stotinama godina prema nama. Jako smo dakleko od toga, ali je jako dobro za žene da se počinju osjećati slobodnije', rekla je seksologinja Nataša Barolin Belić.

A što o svemu tome kažu dečki? 'Nije da se bunimo, ali malo su se odnosi promijenili, dogodilo mi se da sam bio u klubu punom cura i pošteno sam bio izdrpan, nisam se branio', priznao je Filip Dizdar.

Što još muškarci i žene misle o ovoj temi saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene