Novi početak

Naša pjevačica prvi put progovorila o dramatičnom životnom razdoblju: ''To je jedan od najvećih stresova...''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Mijatović Lea Mijatović (Foto: PR) Lea Mijatović Lea Mijatović (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Lea Mijatović (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell) Lea Mijatović i Andrej Šepčić (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) +0 Lea Mijatović (FOTO: PR) Galerija

Nakon šest zajedničkih godina, od čega tri u braku, pjevačica Lea Mijatović ponovno je slobodna. Dramatično razdoblje života pretočila je u stihove nove pjesme znakovitog naziva.

U lipnju 2018. romantičnim vjenčanjem u bračnu luku uplovili su Lea Mijatović i inženjer elektrotehnike Andrej Šepčić. Lijepa pjevačica samo za IN Magazin otkrila je kako su odlučili krenuti svatko svojim putem te se, nakon onog na papiru, razvesti i javno.

Pogledaj i ovo Lea Mijatović - 2 Malo žešći zvuk Poslušajte koju to važnu poruku koju Lea Mijatović prenosi u novom singlu: "Ušla je u moje srce"

Kakav je osjećaj ponovno biti slobodna?

''Pa moram priznati da sam pomalo zaboravila na taj osjećaj jer sam dugo bila vezana, ali zapravo otkrivam onu staru sebe. Leu koja voli glazbu, koja voli društvo, koja voli izlaske, druženje sa svojim curama, koja voli sport. Puno toga čovjek zapostavi što se tiče samog sebe kad je u vezi, barem je kod mene takav slučaj jer se posvetiš drugoj osobi, posvetiš se zajednici i nekad malo zaboraviš na sebe i neke svoje slatke gušte, pa evo ja si sad priuštim slatke gušte koje volim. 

Kažu da je razvod jedan od najvećih stresova u životu, bi li se Lea s tim složila?

''Pa definitivno jest, ali ja imam sreću da imam podršku svojih najbližih, obitelji, prijatelja, imam glazbu koja me nosi, suradnike, tako da nekako sve je lakše uz toliki oblik podrške'', govori Lea. 

A kako si olakšava ovu situaciju?

''Nekako idem na krilima glazbe, puno radim. Ako puno snimamo, pjevamo, imamo jako puno svirki. Pored toga radim i u glazbenoj školi, predajem pjevanje, poprilično sam zaokupljena glazbom, mogu reći da sam se vratila svojoj prvoj ljubavi'', kaže Lea. 

Emocije koje je proživljavala proteklih mjeseci odlučila je pretočiti u pjesmu. Koliko je bilo teško napisati ove stihove?

''Pa zapravo papir sve trpi tako da nije mi teško čačkati po sebi, nije mi se teško izražavati, glazba je moj medij gdje izražavam ono najdublje iz sebe'', rekla je Lea. 

Što možemo očekivati na budućem glazbenom planu?

''Možda neku pjesmu sa sretnijim završetkom, definitivno je vrijeme za sretnije pjesme'', kaže Lea koja je spremna na sve. 

''Apsolutno, moja vrata su širom otvorena za ljubav, nisam izgubila vjeru ni u ljubav ni u brak, imam dobre uzore u životu. Svoje roditelje koji su preko 30 i nešto godina u braku, puno ljudi, prijatelja oko sebe u sretnim bakovima i to je nešto prekrasno što bi i sebi poželjela u budućnosti'', zaključila je Lea. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) +0 Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Celebrity Dugogodišnju partnericu upoznao je dok su žene diljem svijeta za njim gubile glavu, a sada su potvrdili sretne vijesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene