Zanimljivo!

Glumica Ksenija Marinković otkrila s kojom su je pjevačicom zamijenili obožavatelji na ulici!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Marinković - 1 Ksenija Marinković - 2 Ksenija Marinković - 3 Ksenija Marinković - 4 Film \'\'Nebesa\'\' +0 Film \'\'Nebesa\'\' Galerija

Ksenija Marinković jedna je od naših najboljih glumica, publika se s njezinim likovima često poistovjećuje, a ona je poput prave dive, skromna, samozatajna i veliki profesionalac. Sljedećeg tjedna, u četvrtak, u naša kina dolazi film ''Nebesa''. Samo za In Magazin Ksenija je ispričala kakva je njezina uloga u filmu, tko joj je ponovno partner u filmu te kakave veze ima sa pjevačicom Ksenijom Erker.

Ksenija Marinković jedna je od naših najzaposlenijih glumica. Ona je zaštitno lice hrvatske i regionalne kinematografije, s više od 80 uloga u serijama i filmovima, a njezin posljednji film ''Nebesa'', u režiji Srđana Dragojevića, u ovo blagdansko vrijeme dolazi u hrvatska kina.

Pogledaj i ovo In Magazin: Horor filmovi nepoznati detalji Ubrzavaju bilo i oduzimaju dah: Otkrivamo koje to tajne skrivaju najstrašniji hororci!

''To je priča o tri čuda, moja Nada spada u obične ljude, u čuda ne vjeruje'', priča Ksenija. 

Goran Navojec glumi Nadina supruga, a nakon što dobije aureolu, ona čini sve kako bi ga natjerala na grijeh te riješila dara i neželjene pozornosti susjeda.

''Zato što mi je vrač rekao da ga matjeram na grijeh, ako ne može jedan veliki, onda puno malih pa da auerol ode da budemo isti kao svi da se ne razlikujemo'', priča Ksenija. 

Ksenija I Goran već su zajedno glumili, kaže, odlično se nadopunjuju I razumiju, čak i kada je on, za potrebe filma, udari nebrojeno puta vratima.

Ksenija je u proteklih deset godina glumila u više od 30 filmova. U ponedjeljak je očekuje hrvatska premijera filma ''Nebesa'', a poput prave velike dive, uvijek misli da može bolje.

''Jako sam kritična. Najbolji način da se izbjegne premijera, dođeš se samo pokloniti, onda kad je snimljeno je sve gotovo, nije kao kazalište da možeš drugačije'', kaže glumica. 

Ksenija je u filmovima i serijama tumačila ženu s kakvom se mnoge danas mogu poistovjetiti pa je zato publika voli, zaustavlja i pozdravlja.

''Uvijek se stanem, porazgovaram, misle da se znamo, vežu me, ne vežu, vi ste ona glumica ili znaju neke uloge'', priča Ksenija. 

A katkad je i zamijene s našom poznatom pjevačicom.

''Na beniznskoj pumpi, jeste vi Ksenija, jesam, evo vidiš rekla sam ti Ksenija Erker, pjevačica'', prisjetila se glumica jedne anegdote. 

Komedija ''Nebesa'' u hrvatska kina stiže u četvrtak, 23. prosinca.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene