nikad zadovoljniji

Drži tempo s mlađom ženom? 55-godišnji Frane smršavio 10 kila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekskluzivno pred našim kamerama glumac Frane Perišin progovara o odluci da prestane piti, te kako je uz laganu dijetu smršavio više od 10 kilograma. Svoj 55. rođendan proslavio je nikad zadovoljniji svojim izgledom. Čak nam je i ponosno pozirao u kupaćim gaćicama.

Glumca Frane Perišina u Cavtatu lako pronaći. Najsigurnije je otići do njegove barke s kojom svaki dan odlazi na ribanje.

Pogledaj i ovo showbuzz Uporni glumac U četiri mjeseca smršavio 15 kilograma!

Ipak su zajedno: Frane Perišin uživa s 23 godina mlađom Marta Žegura i sinčićem

Naš poznati glumac proslavio je 55 rođendan i kaže kako se nikad bolje nije osjećao. Proslava njegovog rođendana krenula je spontano, a njegov mobitel nije prestajao zvoniti.

Smršavio je 10 kilograma i odlučio je više ne piti alkohol. 'Ne pijem više, izbacio sam pivo i ja sam smršavio', kaže glumac.

Inače, Frane ima sina s 23 godina mlađom Martom Žegurom pa se očito i sam trudi ostati u formi. Marta nije bila s njim no vjerojatno će mu se pridružiti krajem ljeta. 'Ja se nadam da će doći barem na sedam dana', kaže Frane. Njihov sin Andrija, koji je navršio dvije i pol godine, toliko voli crtiće da priča mješavinom engleskog i hrvatskog. Ipak, izgleda kako par nije zajedno iako su u dobrim odnosima zbog sina.

Tako da razlog mršavljenja očito nije držanje tempa s mlađom ženom, već se Frane jednostavno posvetio sebi i svojem zdravlju. More i njegova barka najbolje djeluju na njegovo raspoloženje. Uz vrhunsku hranu i glazbu Frane je osim 55. rođendana proslavio i 30. godina kazališnog rada tijekom kojih je ostvario više od 130 kazališnih uloga. Ne sumnjamo da će ih uz zdravi stil života biti još puno. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene