Stigao je bez supruge!

Ekskluzivno za IN Magazin Novak Đoković otkrio je s kim provodi vrijeme u Dubrovniku!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković - 1 Novak Đoković - 2 Novak Đoković - 3 Novak Đoković - 4 Novak Đoković +0 Novak Đoković Galerija

Teniski as, Novak Đoković, nakon osvojenog Wimbledona dragocjene trenutke odmora u Duborvniku odvojio je kako bi dao ekskluzivni intervju za IN Magazin. Ani Veli je otkrio s kim se provodi u Dubrovniku, kako se najbolje odmara te za što koristi pauze između turnira.

Nakon osvojenog Wimledona i velike proslave Novak Đoković stigao je u Dubrovnik. Vrijeme provodi uživajući u kupanju i gastronomskoj ponudi Elafitskih otoka. Nije propustio napraviti ni tradicionalni đir Stradunom u kojem je sretne obožavatelje obradovao zajedničkim fotografiranjem.

Pogledaj i ovo Charlize Theron i Novak Đoković Dobro su kliknuli! Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

''Trenutno sam na odmoru pa sam iskoristio doći i do popularnog Dubrovnika koji je uvijek naravno jedna od najljepših destinacija. Najbolje se odmaram u moru, ali uvijek imam i nekih fizičkih aktivnosti'', otkrio je Novak. 

Nole tako ni na odmoru ne propušta održavati formu. Na odmor u Dubrovniku nije, kao obično, stigao u društvu suprug Jelene.

''Tu sam sada sa svoja dva mlađa brata, iskoristili smo priliku da malo budemo zajedno. Nismo dugo proveli kvalitetno vrijeme zajedno i eto tu smo, obilazimo malo hrvatsku obalu i uživamo'', rekao je. 

Slavnom tenisaču, koji je prema mnogima najbolji u povijesti bijelog sporta, poremetili su se planovi. Naime nakon osvojenog Wimbledona pojavio se na listi sudionika za US Open, međutim na njemu ne može nastupiti jer se nije cijepio.

Ljubiteljima tenisa bilo je drago vidjeti ga u onom starom sjaju. U Londonu je osvojio svoj 21. Grand Slam naslov, a osjećaj je uvijek isti.

''Uvijek je lijepo kada se sezoba okruni barem jednim Grand slamom, još Wimbledon koji za mene puno znači. To je uspješna sezona tako da sve što bude odsad nadalje je bonus'', zaključio je Novak. 

Nadamo se da će Nole ovdje napuniti za buduće uspjehe.

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene