Kod nas im je ljepše

Ecija Ivušić i njezin suprug Goran otkrili prednosti i mane bajkovitog otočja, evo zašto se više nemaju namjeru tamo vraćati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević ispričali dojmove s Maldiva - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević ispričali dojmove s Maldiva - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević ispričali dojmove s Maldiva - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević ispričali dojmove s Maldiva - 4 Ecija Ivušić i Goran Belošević ispričali dojmove s Maldiva - 5 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević - 4 Ecija Belošević - 5 Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Belošević +19 Ecija Belošević - 1 Galerija

Maldivi su jedna od najpoželjnijih svjetskih destinacija. Ondje su se zaručili i brojni poznati Hrvati poput Maje Šuput, Snježane Schillinger ili Sonje Kovač, a Severina je ovih dana ondje proslavila rođendan sina i svojeg menadžera. Jesu li toliko bajkoviti ili je riječ o dobrom marketinškom triku? Anja Beneta doznala je za In magazin u razgovoru sa supružnicima Belošević koji su se nedavno vratili s medenog mjeseca na rajskim otocima u Indijskom oceanu.

Maldivi su raj na zemlji - ovako se najčešće opisuje niz koraljnih otoka s nebeski plavom bojom mora, na kojima je vječno ljeto. Jednu od najromantičnijih destinacija na svijetu za svoj su medeni mjesec odabrali i supružnici Belošević.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Mene se najviše dojmila njihova flora i fauna. Doslovce kao da si u akvariju, takvih ribica u životu nisam vidio, pa čak ni u akvariju. Toliko ih ima i toliko su velike, da onako. To je ono što ću zapamtiti i to je stvarno doživljaj", zaključio je Goran.

"Mene su se najviše dojmili ti predivni zalasci, mislim da čak takvih kod nas nema. Toplina mora, tj. oceana koja je uvijek top, uvijek bez da se treseš ulaziš u more, klima koja mi je užasno ugodna, 28-30 stupnjeva maks", dodala je Ecija.

Ipak, bezbrižno istraživati bajkovito podmorje ovog rajskog otočja možete samo u plićem dijelu. Ostalo na vlastitu odgovornost.

"Koliko god sam ja hrabar i nemam nekih strahova od morskih peseka i takvih stvari, ali nije mi palo napamet da bi išao dalje od tog dijela", priznao je Goran.

Bebe morski psići navraćaju i do plićaka.

"Svaki dan s bejbi šarkićem smo se družili, meni je to bilo fora, ja volim ribe, zivotinje pa sam ga pratio gdje ide, kuda se kreće. To te samo malo može gricnuti. Kao naš Rio, zvali smo ga Rio, Rio", ispričao je Goran.

A možda se baš jedan od Riovih roditelja Beloševićima pridružio i na romantičnoj večeri u restoranu na obali uz otvoreno more.

"To kad sam vidjela, u moru čak izgleda manje nego što je. Sigurno je negdje 2 metra morski pas. Lijepo ga vidiš pliva i te ogromne raže, to je lijepo, ali da se baš suočim s njom ne bi mi bilo fora vidjeti ogormnu ražu od metra", priznala je Ecija.

Malo plašljivijima neće biti svejedno ni ako noću zatrebaju toalet.

"Kupanica je poluotvorena. Ti ideš po noći, ako moraš piškiti, onda izađeš iz klimatizirang prostora u zaparu i čuješ zvukove, te njihove guštere koji se glasaju. Tko se malo boji, nije mu svejedno i navečer ima šišmiša, fakat su slatki, oni koji jedu voće, brat od Batmana", otkrili su.

Goranu zbog buke nije bilo lako ni utonuti u san u njihovoj vili na plaži.

"Nema klasičnu struju već za potrebe napajanja svih tih beach vila, svih restorana, u sredini otočića imaju jedan veliki agregat, odnosno generator koji radi 0-24. I doslovce kad je malo tiše cijelo vrijeme kao da je helikopter pored vas, kao da ste pored zračne luke. Na kojem god dijelu otočića vi bili, vi čujete tu jednu vibraciju i taj niski zvuk koji kvari taj jedan doživljaj ne samo u snu", priznao je Goran.

Ecija nema toliko osjetljiv sluh, no zato su je šokirale cijene.

"Kuglica sladoleda košta 11 dolara, neki snack ručak koji nije da jedeš steak, nego pizza i burger, košta do skoro 100 dolara, što je skoro 100 eura sad u protuvrijednosti", otkrila je.

Lijepa Ecija se s rajskih otoka u Indijskom oceanu vratila i s mišlju: "Ako se želiš zabaviti - nemoj ići na Maldive ".

"Nije zabavno. Nemaš što raditi doslovno. Ja koja sam apsolutno za mir, koja nisam za neke izlaske, buku, meni je već sedmi dan bilo Isuse, kad će više taj avion, idemo mi to požuriti", priznala je.

Svi dodatni sadržaji plaćaju se kao suho zlato. Za romantično uživanje u filmu na plaži u dvoje, morat ćete izdvojiti i do pola prosječne hrvatske plaće.

"Plaža je nešto što nije zatvoreno i onda su oni njima stavili omanji projektor, mislim ja bi osobno radije gledao film na laptopu nego na tome i onda ugođaj, njih dvoje na plažici gledaju film. A mi dvoje uredno možemo šetati pored i onda ja kažem - ne može meni nitko zabraniti da uzmem dekicu i dođem na plažu i gledam s njima film. A oni su platili oko 200 dolara po osobi", kaže Goran.

Iako tirkizno more, bajkovitu floru i faunu, fantastičnu klimu, bijeli pijesak i gostoljubive te iznimno uslužne domaćine nikad neće zaboraviti, Beloševići Maldive nemaju namjeru ponovno posjetiti. Mnogo privlačnija im je Lijepa naša.

"Meni nas Vrnik gdje smo se mi vjenčali. Drugačije je more, drugačija je cijela okolina, ali ja bi puno prije birao naše more nego Maldive", zaključio je Goran.

"Ja isto da ne zivim u Hrvatskoj, da sam negdje pola izmedju Maldiva i Hrvatske isto bi prije odabrala sigurno više puta ići na godišnji u Hrvatsku, nego na Maldive", dodala je Ecija.

Jer uz Maldive, i Hrvatska je raj na zemlji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija - 1 Tereza Kesovija - 2 Tereza Kesovija - 3 Tereza Kesovija i Let 3 +21 Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 1 Celebrity Naša glazbena diva presretna je zbog pobjede Leta 3 na Dori, otkrila je i kakav je Mrle zapravo: "Upoznati ga trebala bi biti privilegija svakog čovjeka''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll polugola hrabro prošetala hladnim ulicama Londona, građani i turisti snimali je mobitelima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene