Bit će svega!

Drugo ime ljubavi opet na malim ekranima: Nove epizode donose uzbudljive zaplete!

Serija Drugo ime ljubavi - 2 Serija Drugo ime ljubavi - 2 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Drugo ime ljubavi - 1 Serija Drugo ime ljubavi - 2 Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) +0 Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Galerija

Nakon kratke pauze večeras se na male ekrane vraća serija ''Drugo ime ljubavi''. Nove epizode donose i nove uzbudljive zaplete i rasplete. A djelić onoga što vas očekuje, pogledajte u idućim minutama.

''Fino smo se odmorili, vratili smo se na set, atmosfera je super, puni smo energije, tako da veselimo se nastavku snimanja'', kaže glumica Arija Rizvić. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

A u novim epizodama Krpani i dalje ne miruju. Karlo kuje planove kako bi sabotirao Sašin projekt, Jelena u naletu bijesa daje otkaz Loli. A Saša priprema Loli zabavu iznenađenja za rođendan, koja neće proći bez skandala.

''Bit će svađa, bit će burno, bit će i skandala, ali evo to će naša publika uskoro vidjeti, neću otkrivati ništa'', rekla nam je. 

U novim nastavcima serije "Drugo ime ljubavi" ne propustite doznati tko od likova gubi život. Zašto Nadu hvata očaj, ali i koga progoni grižnja savjesti zbog tereta koji nosi.

I dok se jedni bore s duhovima prošlosti, pred Majom i Goranom je avantura koja neće proći bez uzbuđenja. 

''Maja i Goran su sada i službeno u vezi i sad krećemo na jedno ludo putovanje, u jednu ludu avanturu, a to će gledatelji više vidjeti u sad novim epizodama'', otkriva nam Arija. 

Tko će biti istjeran iz kuće u kojoj živi, koje je iznenađenje Anine rođendanske proslave? Ne propustite pratiti seriju ''Drugo ime ljubavi'' ovaj tjedan od utorka do četvrtka u 20:15.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene