Otkrivamo male tajne!

Slomljeni nosovi, perike i tone šminke: Vodimo vas iza kulisa Plesa sa zvijezdama!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - Behind the scenes - 4 Ples sa zvijezdama - Behind the scenes - 2 Ples sa zvijezdama - Behind the scenes - 1 Ples sa zvijezdama - Behind the scenes - 3 Valentina Walme i Pedro Soltz - 3 Valentina Walme i Pedro Soltz - 4 Valentina Walme i Pedro Soltz - 1 Asim Ugljen i Nika Jelić - 5 Valentina Walme i Pedro Soltz Asim Ugljen i Nika Jelić - 4 +16 Asim Ugljen i Nika Jelić - 3 Galerija

I dalje smo u plesnom zanosu s našim zvijezdama, no ekipa In magazina vodi vas iza kamera najrasplesanijeg TV showa. Kako se zvijezde pripremaju za nastupe, koliko vremena provedu u stolcima za uljepšavanje prije showa, kako je Bojana svojem partneru slomila nos, zašto Pedro ide na satove baleta i druge male tajne iza kulisa Plesa sa zvijezdama, pogledajte u videu!

Ono što gledamo na malim ekranima kada je u pitanju "Ples sa zvijezdama" itekako je zanimljivo, no jednako zabavno je i ono što gledatelji ne vide, a to je zakulisje iliti backastage gdje se zvijezde i mentori pripremaju za nastupe.

Pogledaj i ovo Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 "Pusa svima" Maja Šuput poželjela što brži oporavak kolegama: ''Jedva čekam da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje''

U plesnoj dvorani kamere su uhvatile Asima Ugljena koji se pripremao za nastup.

"Plešem non-stop jer sam tako loš plesač, moram raditi tri do pet puta više od ostalih u ovom showu. Očajan sam!", požalio se Asim u šali. 

Pedro Soltz i Valentina Walme pripremali su se za sambu, koja njemu nije baš legla.

"Nikako, strašno. Mislio sam da sam dobar, ostavio sam dušu na podiju i mislio sam da sam ok sa sambom. Ali sve je drugačije i jako je teško", otkrio je Pedro.

Valentina je pak otkrila koliko joj šminka i frizura oduzmu vremena.

"Možda najbolje da pitamo šminkere i frizere, ali nama je zapravo zadovoljstvo i ne brinemo se jer smo u rukama profesionalaca. Samo jedva čekamo vidjeti tu transformaciju", otkrila je.

Sve tajne ovog rasplesanog showa pogledajte u videu! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac - 3 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama +10 Žiri showa Ples sa zvijezdama Celebrity Larisa Lipovac Navojec opet oborila s nogu: Za ovakav dekolte trebalo je hrabrosti, a ponosno je istaknula i vitke noge!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene