ZA BOLJU HRVATSKU

EKSKLUZIVNO: Kći legendarne Žuži Jelinek najavila investicije, o sudu s bratom nije htjela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći legendarne stilistice Žuži Jelinek otkrila je kakve investicije planira u Hrvatskoj.

Dianu Marazzu Jelinek zatekli smo na izložbi Alberta Giacomettija u zagrebačkom Umjetničkom paviljonu. Djela švicarskog umjetnika u srcu hrvatske metropole ujedinjuju dvije države u kojima boravi atraktivna kći nikad prežaljene modne dizajnerice i spisateljice - Žuži Jelinek. Diana je otkrila da joj majka neizmjerno nedostaje.
'Jako. U svakom trenutku ona je samnom. Uvijek je slušam, kao da mi još i dalje daje savjete. Njezina energija je prešla na mene. Živim dalje s njom', rekla je Diana Marazza Jelinek.

Pogledaj i ovo Marina Tomašević - 1 "I to je neki uvjet" Marina Tomašević o zakulisnim igrama na estradi: "Postoji neka cijena koju ja nisam bila spremna platiti..."

Nakon majčine smrti u siječnju ove godine Diana je s bratom krenula u sudsku bitku za nasljedstvo.  'O tome nećemo', rekla je Diana Marazza Jelinek. Ipak, Diana je dodala kako ima velike planove za Hrvatsku. 'Snagu sam od majke dobila i ja dalje idem, borim se. I velike investicije pravim u Hrvatskoj sada. Zato sam zapravo i u Zagrebu. To će biti vrlo interesantno da podignemo Hrvatsku', rekla je Diana i najavila da je riječ o nekretninama.

A kad smo već kod investicija i financija vrijeme je da provjerimo što bi si poznati Hrvati prijuštili da preko noći postanu milijunaši, točnije, da osvoje 140 milijuna dolara. 'Proputovao bih svijet, kuću u kojoj se dobro osjećam', rekao je modni kritičar Nenad Korkut. 'Sigurno bih živjela drugačije nego sada', rekla je Jadranka Sloković. 'Picassovu sliku', rekao je Dimitrije Popović.

Upravo za 140 milijuna dolara kupljena je skuptura koja je postala najskuplja skuptura na svijetu. Radi se o Giacomettijevom Čovjeku koji hoda koji je na veselje ljubitelja umjetnosti došetao u Zagreb. Kupac najskuplje svjetske skulpture je, naravno, anoniman.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene