Emotivan Radolfi

Oliveru pjesmom poželio brz oporavak: "Na njega mislim svaki dan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obradom Oliverove uspješnice 'Pred tvojim vratima' Davor Radolfi svojem je prijatelju i kolegi, kako kaže, poslao pozitivne misli i najbolje želje za ozdravljenje.

Iako je Davor Radolfi na sceni duže od 30 godina, mirovina mu nije opcija. A glazbenu obiteljsku tradiciju nastavlja i njegova kći. Pjesmu koju je prvo izvela Tereza Kesovija te koju već godinama pjeva Oliver Dragovjević, 'Pred tvojim vratima', Radolfi i njegov Ritmo Loco su ogrnuli latino zvukom. Kaže kako njihova publika na koncertima voli ovu obradu pa ju je odlučio snimiti i u studiju.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

"'Dalmaciju' volim obraditi na svoj način. 'Ne diraj moju ljubav' sam obradio na svoj način. Ne diram previše, ali ako osjetim da može biti lijepo i da zadržim rukopis kompozitora", rekao je Davor Radolfi. Za njega je glazba emocija te sredstvo komunikacije pa, između ostalog, ovom izvedbom želi svojem prijatelju Oliveru poslati pozitivne misli s kontinenta.

"Na njega mislim svaki dan. Njegov brat je bio moj veliki prijatelj. Uvijek sam bio vezan za obitelj Dragojević. Ovim putem bih mu zaželio sve najbolje i da brzo krenemo pjevat", rekao je Radolfi. Podrška prijatelja i obitelji za Radolfija je vrlo važna. On je nastoji pružiti svojim kćerima koliko mu to dozvoljavaju te je ponosan što je Lea nastavila obiteljsku glazbenu tradiciju.

"Ja gledam da je sretna, zadovoljna, da sebe želi izraziti. Taj zadnji album Judette je dobio famozne kritike s ovih prostora. Smatram kad netko nešto radi treba ga pustiti da to ide po njegovoj intuiciji, viđenju", dodao je. Od vremena kada je Radolfi počinjao svoju glazbenu karijeru i kada se morao dokazivati prošlo je više od 30 godina. Valjalo bi to, kaže, i proslaviti. A on najviše voli slaviti koncertima.

Pjesmom je omekšao i poneka ženska srca, a pjevao je s gitarom u ruci i pod prozorom, ali i kako pjesma kaže, pred vratima. Nije prošla ni ljubav koju osjeća prema svojoj supruzi Jasni. Zajedno su više od 30 godina. "To ti je ljubav spona, poštovanje, neki mali elementi. Tu i tamo treba kupiti neki cvijet, reći lijepu riječ. Što ćeš dobit natrag nikad ne znaš", kaže.

Uz suprugu, ovaj je glazbenik svakodnevno i uz svoje gitare. Ima ih nekoliko i svaka ga veže za određeni životni trenutak. "Žao ti je gitaru, kao i ljubav, nekome dati. Uvijek je želiš za sebe", zaključio je. Zašto bi ih ikomu i dao kada za umjetnike, kako kaže, ne postoji mirovina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene