Posebni dani za sve

Kako blagdane provode glumci koje obožavamo gledati u božićnim filmovima?

Will Ferrell i Mark Wahlberg Will Ferrell i Mark Wahlberg In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Will Ferrell i Mark Wahlberg Chirs Hemsworth Jake Gyllenhaal Seth Rogan +0 Mariah Carey Galerija

Badnja večer i božićno jutro - teško da možemo zamisliti nešto ljepše od toga. Koliko god godina bila stresna, koliko god nas umori posao, iscrpe djeca, razočaraju bližnji, ovo je doba kad se sve loše briše, kad se prašta i kad se vrijeme provodi u krugu najdražih. Upravo tako vrijeme provode i glumci koje obožavamo gledati u božićnim filmovima. Kako će provesti blagdane, je li im stres kupnja darova i donose li novogodišnje odluke, pogledajte u videu IN magazina.

Stiglo nam je omiljeno doba godine. Vrijeme kad uživamo na kauču, umotani u dekice sa šalicom vruće čokolade gledajući najdraže božićne filmove.

Pogledaj i ovo Klapa Sv. Juraj - 3 Sve zbog pandemije Tradicionalno blagdansko okupljanje Klape Sv. Juraj HRM ove će godine izostati: ''Što je, tu je''

Tome se posebno vesele holivudski glumci pretrpani obvezama jer tada se konačno mogu posvetiti svojim najmilijima.

Premda se za njih obično brine vojska asistenata, kad je biranje darova u pitanju, to obavljaju sami.

Priču o Božiću u Hollywoodu pogledajte u našem videu, a pokušajte ovih nekoliko dana zaboraviti na sve loše što nam je donijela ova godina.

Posvetite se svojim bližnjima i uživajte u čaroliji Božića. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene