Požurili se urediti

Domaće zvijezde jedva dočekale otvaranje salona, neki se odlučili i za drastične promjene

Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 6 Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 6 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 1 Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 2 Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 3 Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 4 Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 6 Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 8 Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 9 +0 Poznate Hrvatice i Hrvati u frizerskim salonima - 11 Galerija

Ponovno otvaranje frizerskih i kozmetičkih salona mnogi su dočekali s nestrpljenjem. I brojne su zvijezde među prvima rezervirale termine za novu frizuru, pedikuru ili masažu. Košarkašica Antonija Mišura Sandrić obavila je niz tretmana, Damir Kedžo i Jadranka Kosor uredili su svoje frizure, a jedna je poznata voditeljica napravila drastičnu promjenu. Odlazak u salone sada izgleda sasvim drugačije, a frizeri domaćih zvijezda otkrili su nam kako se s maskama, dezinfekcijskim sredstvima i socijalnom distancom nose njihovi klijenti

Tri mjeseca nakon porođaja naša proslavljena košarkašica i jedna od najljepših sportašica svijeta izgleda fantastično.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Pošto su frizeri i kozmetičari nakon zabrane rada uslijed pandemije otvorili svoja vrata, Antonija Mišura Sandrić uputila se u salon u svojem rodnom Šibeniku. Novopečena majka izdvojila je malo vremena za nekoliko tretmana. Ugradnja trepavica, masaža lica te parafinska manikura ruku, a sve pod strogim mjerama opreza koje je propisao Stožera civilne zaštite.

U ruke svoje frizerke nakon poduže pauze prepustila se Nevena Rendelli. Voditeljica se odlučila za šišanje i itekako veliku promjenu. Frizeri i kozmetičari napokon su dočekali popuštanje mjera, no sve se odvija pod strogim mjerama opreza.

"Nama se osobno posao nije toliko promijenio, samo smo uveli nove mjere. Pratimo mjere opreza stožera civilne zaštite i radi naše sigurnosti zaštićeni smo maskicama i vizirima kako bismo osigurali sebe i klijenta", izjavio je frizer Antonio Draženović.

"Rad u novim mjerama daje osjećaj sigurnosti. Posao teče naravno malo usporeno, ali osigurava higijenske uvjete koji su sada zaista potrebni", dodao je i njegov kolega Davor Perman.

Svoju brojnim sijedim prošaranu kosu uredio je i naš nesuđeni eurovizijski predstavnik Damir Kedžo, a i bivša premijerka Jadranka Kosor među prvima je uredila svoju prepoznatljivu frizuru. Baš poput frizera, i klijenti se moraju pridržavati novih epidemioloških pravila pri odlasku u salon.

"Naši se klijenti pridržavaju svih mjera. Vrlo su dobro prihvatili novi način rada. Mislim da je svakome u cilju da ne čeka kod frizera dugo. Zaštićeni su, dezinfinciraju ruke na ulazu, nose rukavice i maske", objasnio je Antonio.

Čini se da su nam u protekla dva mjeseca frizeri i kozmetičari itekako nedostajali.

Sada smo u ovo vrijeme dok smo zatvoreni bili, vrijeme karantene, shvatili koliko smo mi frizeri bitni u tom segmentu ljudskog života. Ljudi kad su zdravi, druga stvar koju žele je da su zgodni", zaključio je Antonio.

Koliko će potrajati ovakav način rada, nitko ne zna, no čini se da je to mala cijena za izlazak iz karantene u velikim stilu, s volumenom i sjajem u kosi, što i priliči proljeću.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene