O čemu se pričalo?

Ana Zaninović iskreno progovorila o životu nakon razvoda, a Matea Jelić našla se u zanimljivom društvu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Lucija Zaninović Matea Jelić Anamarija Asanović Ana Zaninović (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell) Lucija i Ana Zaninović (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Matea Jelić, zlatna olimpijka Galerija

Užurban životni ritam odnosi ono najvažnije - vrijeme za sebe. Masaža, sauna, plivanje u bazenu - samo su neki od načina kako možemo kvalitetno napuniti baterije tijela i uma. Imaju li vremena za ovakav način relaksacije sestre Zaninović te o čemu se najviše govori na eventima, otkriva Anamarija Asanović. Saznajte i u čijem društvu se našla zlatna Matea Jelić, sve pogledati možete u prilogu In magazina.

Saune, bazeni, masaže, samim pogledom već možemo uživati u mislima. Odmor do stresa i užurbanog načina života svima nam je potreban, jer jedino na taj način možemo tijelu ali i umu donijeti mir. Ponekad sebe stavljamo na posljednje mjesto što nikako nije dobro. Malene trenutke uživanja svi si trebamo priuštiti.

"Saune, malo opuštanje, mir, masaže, bazeni, hladni - topli. To je na neki način dobar oporavak. To smo koristile i radujemo se wellnessu i kad god odemo na putovanja i kad imamo priliku biti u nekom hotelu često gledamo ima li hotel wellness jer to nas stvarno raduje", priznaje Ana zaninović. 

"Mogla bi se masirati od 0 do 24. Da se stalno nešto pipka po meni i to mi je super. Posebno volim relaksirajuće masaže sa aromaterapijom'', govori Anamarija Asanović. 

"Ja se baš ne opuštam,  imam po dva dana odmora i onda ništa ne radim i odem u rijeku i zaledim noge i oporavak napravim što je bolje moguće. Imam fizioterapeuta i dam sve od sebe ali ovo će sad bit korak naprijed.", kaže Matea Jelić. 

Iako možda nema vremena za odmor, Matea Jelić uspjela je doći na ugodno splitsko druženje jer kaže, nedostaje nam svima ovakih okupljanja. No nije došla sama, društvo joj je pravio kolega Toni Kanaet pa se postavlja pitanje jeli se probudila stara ljubav?

"Ima on curu, mi smo prijatelji i super smo i on je predobar. Ma i Sandro Deak je tu tako da nismo sami'', objasnila je. 

A vremena samo za sebe uhvatile su i mlade mame Anamarija, Lucija i Ana. 

Pogledaj i ovo Ana Zaninović i Mario Ožbolt Poslao i poruku ostalima Mentor Ane Zaninović javno joj se obratio nakon što su se slegnuli dojmovi: ''Jedna od najdivnijih osoba koje sam upoznao''

Ana je iznenadila sve kada je nedavo izišlo u javnost kako je njezinom četverogodišnjem braku došao kraj, kaže, tako je trebalo biti.

"Hvala Bogu svi smo živi i zdravi, život ide dalje i veselim se svemu što dalje dolazi.", zaključila je. 

Kao i u svemu pa tako i u ovom teškom razdoblju za Anu, najveću podršku dala joj je Lucija.

"Imam nju pored sebe, ima savršen život i savršen brak i kad gledam nju naravno da i dalje vjerujem u ljubav i da to želim sebi upravo to šta ona ima'', priznala je Ana. 

A ljubav u zraku se osjetila i na splitskom druženju što je samo dokaz koliko su nam nedostajali ovakvi susreti.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić - 5 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić - 4 Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +1 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima nekad je bila glavna zvijezda svakog partyja, a danas vodi posve drugačiji život

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene