sjećate se nje?

Naša misica poznata po skandalima nekad je bila glavna zvijezda svakog partyja, a danas vodi posve drugačiji život

Aleksandra Grdić - 5 Aleksandra Grdić - 5 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić - 5 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić - 4 Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić u vjenčanici u kojoj će se udati (FOTO: Privatni album) Galerija

Aleksandra Grdić 2005. godine na jednom domaćem eventu plijenila je pažnju u haljini s dubokim dekolteom, a u to je vrijeme punila medijske stupce privatnim skandalima.

Aleksandra Grdić je 2003. godine ponijela titulu Miss Hrvatske nakon čega je izgradila uspješnu manekensku karijeru.

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

U vrijeme najveće slave medijske stupce je često punila i privatnim skandalima, a slovila je i kao razuzdana partijanerica te nije propuštala nijedan važan event.

Sada su isplivale njezine fotografije iz 2005. godine s jednog glamuroznog događaja koji je okupio brojna poznata lica, no Aleksandra ih je sve zasjenila u satenskoj haljini s čipkom i dubokim dekolteom.

U to je vrijeme ljubila s poduzetnika Zlatka Škvarića, no veza je završila skandalom.

Aleksandra se 2008. godine natjecala i u reality showu Nove TV "Farma", a nedugo nakon toga se povukla iz javnosti.

Upoznala je Marka Šljakovića, s kojim danas živi mirnim životom u rodnoj Virovitici te zajedno imaju troje djece. Nekadašnja misica posvetila se obiteljskom životu i danas bježi od medija, a svojedobno je za IN magazin otkrila čime ju je osvojio Marko, kojeg je upoznala preko interneta.

"Drugačiji je od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran, staložen, suprotnost meni", rekla je tada i naglasila kako joj poslije godina tulumarenja miran život itekako joj odgovara.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Rijetko pojavljivanje bivše supruge Zvonimira Bobana nije prošlo neopaženo, pogledajte s kim se družila na špici

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad omiljena holivudska slatkica dovela se do neprepoznatljivosti, njezine najnovije fotke sve su ostavile u čudu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene