Opasno je lagala

Od najranije mladosti slovila je kao ikona ljepote i seks-bomba, a zbog tajne večere s Putinom prijetio joj je zatvor!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ornella Muti slavi 66. rođendan, a i dandanas nosi titulu ikone ljepote i jedne od najljepših talijanskih glumica.

Talijanska glumica Ornella Muti i u 67. godini slovi kao prava ikona ljepote, a sudeći prema njezinim fotografijama, vrijeme je za nju odavno stalo, što dokazuju i one koje objavljuje i sama na svojim društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Alina Kabajeva Učinila isto što i on? Navodna Putinova ljubavnica osvanula u javnosti, a promjena na njenom licu sve je iznenadila: "Bila je ljepša!"

Ornella od samih početaka svoje glumačke karijere slovi kao jedna od najseksepilnijih Talijanki, koja iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova, koji su je proslavili u rodnoj zemlji, ali i diljem svijeta.

Glumačku je karijeru započela vrlo mlada, imala je svega 14 godina kada je dobila glavnu ulogu u filmu "Najljepša žena" i od tog je trenutka stekla laskavi status ikone ljepote. Zato od samih početaka karijere puno pažnje pridaje svojem izgledu i tijelu, pa je tako navodno osigurala grudi na iznos od 350 tisuća dolara.

Među njezinim najpoznatijim filmovima su komedije "Castellano i Pipolo", "Ukroćena goropadnica", "Flash Gordon" i "Ludi u ljubavi", "Casanova", "Ja i moja sestra", "Oscar", "Dečko za dvije kćeri", a jedan od posljednjih filmova koje je snimila je onaj slavnog redatelja Woodyja Allena "Rimu, s ljubavlju" iz 2012. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornella Muti (@ornellamuti)

Ornella je danas prvenstveno posvećena obiteljskom životu i rijetko se pojavljuje u javnosti, a o tome svjedoče i brojne objave koje na društvenim mrežama objavljuju ona i njezina kći Naike Rivelli, bezvremenska ljepotica, baš poput svoje majke. Ornella inače ima troje djece i dvoje unučadi, a nakon niza propalih veza i dva braka trenutačno je s francuskim poduzetnikom Fabriceom Kerhervéom.

Prvi je put pred oltar stala s Alessiom Oranom, mediji su ih nazivali najljepšim parom u državi, no njihov bračni život bio je daleko od idile. Nakon što je pukla ljubav, Ornellu su mediji počeli povezivati s brojnim moćnicima, a prije drugog braka imala je aferu s redateljem Marcom Ferrarijem, o kojoj se nagađalo još prije nego što je službeno započela.

Njezin drugi suprug bio je Federico Fachinetti, koji ju je varao, bio sklon alkoholu, a prije nego što je podnijela zahtjev za razvod pričalo se kako se upetljao u mutne poslove. Rekao je u jednom intervjuu kasnije da je glumica dosadna i u krevetu i za razgovor.

2015. godine našla se u središtu skandala nakon što je dobila zatvorsku kaznu jer je lagala da je bolesna samo kako ne bi glumila u kazalištu, već je umjesto toga otišla na večeru s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Glumica, koja je za dogovoreni nastup dobila oko 25 tisuća eura, umjesto toga otišla je na dobrotvornu večeru u Putinov rodni Sankt-Peterburg, a godinu dana kasnije podnijela je i zahtjev za ruskim državljanstvom.

Sud ju je kaznio sa 600 eura i izrekao kaznu od osam mjeseci zatvora, koja je pretvorena u uvjetnu jer je s 30 tisuća eura nadoknadila štetu koju je nanijela tršćanskom kazalištu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak +0 Ivana Čuljak Lošić Celebrity Supruga Mate Rimca javno pohvalila svoju svima dobro poznatu prijateljicu: "Ma vidi ti te nogice!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović - 3 Celebrity Dekolte do pupka i nikad bolje raspoložena Danijela Martinović: Pogledajte haljinu u kojoj je naša pjevačica napravila raspašoj na Dan žena!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene