Sjećate se njega?

Fuad Backović Deen bio je velika zvijezda ovih prostora, a sada živi i izgleda potpuno drugačije, evo koliko se promijenio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fuad Backović Deen objavio je prvi selfie na društvenim mrežama u 2022. godini pa dobio komplimente na račun izgleda.

Mnogi se i danas dobro sjećaju bosanskohercegovačkog pjevača Fuada Backovića, poznatog i kao Deena, koji je 2004. godine predstavljao svoju zemlju na Euroviziji u Istanbulu pjesmom "In the disco".

Pogledaj i ovo Fuad Backović Deen Baš se promijenio! Sjećate se Deena? Sreću je pronašao u Americi s naočitim partnerom, a ovih je dana proslavio 40. rođendan!

39-godišnji Deen danas živi i izgleda potpuno drugačije nego u spomenuta vremena, a u susjednim se krajevima rijetko kada pojavljuje. Iz Bosne i Hercegovine se preselio u Italiju, gdje je proveo sedam godina, odakle se preselio u Los Angeles, gdje i danas radi kao modni savjetnik, a dio svoje svakodnevice dijeli na društvenim mrežama.

Tako je ovih dana objavio svoj prvi selfie u 2022. godini i zaradio komplimente i pohvale na račun izgleda.

"Dugo se nismo vidjeli", napisao je Deen uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fuad Backović DEEN (@fuad_backovic_deen_)

"Tako si zgodan", "Zdravo ljepotanu", "Blistaš", poručili su mu pratitelji, a javila mu se i prijateljica Hana Hadžiavdagić, koja mu je u komentarima ostavila nekoliko emotikona srca.

Deen ne krije i da je sretno zaljubljen u svojeg partnera Wila Phearsona III, a obojica često dijele zajedničke fotografije na kojima izgledaju sretno i zaljubljeno.

Deen je svoju sreću na Euroviziji iskušao i 2016. godine, kada je s pjevačicom Dalal Midhat-Talakić, violončelisticom Anom Rucner i reperom Jalom Bratom otpjevao pjesmu "Ljubav je", no nisu se uspjeli kvalificirati u finale natjecanja. Uz to smo ga imali priliku gledati i u prvoj sezoni Farme davne 2008. godine, no samo nakratko jer je iz showa ispao prvi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica iznenađena je reakcijama zbog Porschea koji je dobila za rođendan: "Očito je mnogima interesantno"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene