Inače pazi na privatnost

Naša bivša misica iznenađena je reakcijama zbog Porschea koji je dobila za rođendan: "Očito je mnogima interesantno"

Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Galerija

Barbara Ljiljak osvojila je titulu Miss Universe Hrvatske 2015. godine, nakon čega je zgradila zavidnu manekensku karijeru u inozemstvu, a ovih je dana privukla veliku pažnju javnosti zbog skupog Porschea koji je dobila za rođendan.

Manekenka i bivša Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak ovih se dana ponovno našla u središtu pozornosti zbog skupocjenog poklona koji je dobila za 33. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Opravdala titulu misice Lijepa Splićanka koju uspoređuju s Monicom Bellucci plijenila je poglede na plaži u Dubaiju

Barbara je slavila u jednom zagrebačkom restoranu ispred kojeg su fotografi snimili srebrni Porsche koji je bio ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom. No osim fotografa, automobil je privukao i pažnju policije jer je bio nepropisno parkiran i jer su registracijske tablice bile sakrivene ispod bijele tkanine, a sve je zabilježeno na fotografijama.

Barbara nam je sada kratko prokomentirala situaciju koja je privukla veliku medijsku pažnju.

"Istina je da je bio parkiran ispred ulaza, ukrašen velikom rozom mašnom, što je očito mnogima interesantno, kao što vidim. Zaista, ništa spektakularno se ne krije iza toga", kazala je za DNEVNIK.HR.

S Barbarom smo razgovarali i o njezinoj uspješnoj manekenskoj karijeri i titulama Miss Dalmacija, koju je osvojila 2021. godine, te Miss Universe Hrvatske koju je osvojila 2015.

"To su dvije najveće krune u mojoj modnoj karijeri. Na samom početku bilo mi je nezamislivo stajati na pozornici, nisam bila tip osobe koji je sklona izložiti se javnosti. Taj dio mene i dalje je prisutan jer izrazito pazim na svoju privatnost. Međutim, ubrzo su krenuli nagovori i poticaji drugih u tolikoj mjeri da su mi aktivirali gumb znatiželje i eto, nakon toga postajem ponosna vlasnica nekoliko titula", priča nam bivša misica kojoj su pobjede na izborima ljepote bile sjajna odskočna daska za nastavak manekenske karijere.

"Titule su mi otvorile mnoga vrata, donijele pregršt novih poslovnih prilika, učestala putovanja, nova prijateljstva te riznicu dobrih uspomena", kaže Barbara.

Nažalost, Hrvatsku ipak nije uspjela predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe u Los Angelesu jer je uoči puta slomila ruku.

"Ne žalim ni zbog čega. Znam da zvuči kao klišej, ali zaista smatram da se sve događa s nekim razlogom. Nepredviđene situacije događaju se apsolutno svima, nisam iznimka. Ali da sam mogla birati, izabrala bih da se ozljeda nije dogodila. Loš tajming nažalost", priznaje.

Te nas je godine na svjetskom izboru na kraju predstavljala druga pratilja s izbora za Miss Universe Hrvatske, Mirta Kuštan, nakon što ni Alma Fabulić, koja je bila prva pratilja, nije mogla otići u Los Angeles jer je u to vrijeme radila u Aziji.

No Barbara je nakon osvajanja krune izgradila zavidnu manekensku karijeru u inozemstvu te je surađivala s najpoznatijim dizajnerskim imenima i nosila revije na svjetskim tjednima mode.

"Uvijek sam pažljivo selektirala poslovne ponude i odabirala one koje se podudaraju s mojim životnim vrijednostima, tako da je većina projekata zapravo ostala u prelijepom sjećanju. Vrhunac moje manekenske karijere bilo je snimanje za nakit MESSIKA, na čuvenom filmskom festivalu u Cannesu. Riječ je o nakitu pozamašne vrijednosti, a njihovo gostoprimstvo bilo je na visokoj razini. Srećom, nikad nisam doživjela nikakve neugodnosti", prisjetila se Ljiljak.

Dok je radila u inozemstvu imala je priliku upoznati i brojne svjetski poznate modne face, a jedan slavni dizajner joj je ostao u posebnom sjećanju.

"S obzirom da sam se kretala u tom društvu, nerijetko sam ih ili srela ili bila u društvu s njima. Kako često ljetujem u Monte Carlu, jednom prilikom sam upoznala i Karla Lagerfelda jer smo se našli u istom društvu. Bio je to poseban trenutak jer ga smatram vrhunskim dizajnerom, čiji lik i djelo iznimno cijenim", ispričala nam je.

Barbara je prošle godine objavila da se povlači iz manekenstva i posvetila se novoj karijeri.

"Da, odlučila sam se povući iz modnog svijeta. Mislim da je to bila prava odluka i da svaki životni period nosi svoje. Smatram da sam na pravi način iskusila modeling i došlo je vrijeme da to poglavlje zatvorim. Nije bilo teško jer imam drugačiju viziju svoje budućnosti. U posljednje vrijeme u potpunosti sam posvećena dizajnu interijera te zaista uživam u tome", govori bivša misica koja je kao razlog odlaska iz modnog svijeta navela i osnivanje obitelji.

"Trenutno još nema novosti po tom pitanju, a kada ih bude, znat ćete", tajnovita je Barbara.

Barbara nam je poslala i fotke s raskošne proslave njezina rođendan na kojoj je pjevao popularni srpski pjevač Saša Matić, a među poznatim uzvanicama bile su Natalija Prica, Iva Šarić i Iva Jerkovič. Pogledajte ih u galeriji.

 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Celebrity Jennifer Aniston dugo nismo vidjeli u bikiniju, a sada je pronašla najmanji mogući i pohvalila se savršeno utegnutim tijelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene