prezgodna!

Jennifer Aniston dugo nismo vidjeli u bikiniju, a sada je pronašla najmanji mogući i pohvalila se savršeno utegnutim tijelom

Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Aniston na Havajima snima film "Murder Mystery 2", a paparazzi su je ulovili u pauzi od posla, u minijaturnom bikiniju.

Glumica Jennifer Aniston 11. veljače napunit će 53 godine, a svojim izgledom može posramiti i upola mlađe djevojke.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

U prilog toj tvrdnji idu i njezine najnovije fotografije s Havaja, gdje trenutno snima film "Murder Mystery 2" s Adamom Sandlerom.
Aniston su paparazzi ulovili u pauzama od snimanja u minijaturnom bikiniju koji je jedva pokrio njezine grudi, a pokazala je i savršeno utegnuto tijelo.

Jennifer je nedavno oduševila obožavatelje i fotografijama na kojima nema ni trunke šminke, koje je sama podijelila na Instagramu, a svi su zaključili da se gotovo uopće nije promijenila otkako je utjelovila Rachel Green u kultnoj seriji "Prijatelji".

Glumica svoju vitku figuru i mladolik izgled može zahvaliti zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena. Često je posljednjih godina isticala i kako se osjeća sjajno u svojem tijelu.

Film koji trenutno snima drugi je nastavak komedije iz 2019. godine. Sa Sandlerom je prvi put glumila u romantičnoj komediji "Just Go With It" 2011. godine, a ovo će im biti treći film u kojem oboje imaju glavne uloge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Glumci kažu kako obožavaju raditi skupa, a tijekom dugogodišnje suradnje postali su i pravi prijatelji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +0 Jonah Hill (Foto: AFP) Celebrity Raščupanog i zapuštenog slavnog glumca jedva smo prepoznali, no njegovoj lijepoj djevojci zgodan je i ovakav!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene