Kakva čarolija!

Najskuplji dinamovac podijelio fotke s luksuznog vjenčanja, pazilo se baš na svaki detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Pjaca podijelio je na Instagramu fotografije s vjenčanja s Marijom Pavičić.

Nogometaš Marko Pjaca, poznat i kao najskuplji dinamovac u povijesti i njegova dugogodišnja djevojka Marija Pavičić nedavno su uplovili u bračnu luku, a on se sada pohvalio fotografijama s luksuznoga vjenčanja.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ne fali im ljubavi Ljubavni status naše reprezentacije: Tko je u sretnom braku, a čija su srca tek nedavno zatreperila od ljubavi?

Marko je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu podijelio nekoliko fotografija sa svadbenog slavlja koje je održano u Zagrebu, a sve djeluje poput prave čarolije. Marija je blistala u elegantnoj vjenčanici s prorezom, a čini se da su posebno uvježbali i svoj prvi ples, a čarobnoj atmosferi pridonijelo je i puštanje lampiona. Za dobru zabavu u modernom šatoru sa staklenim stijenama i prepunom lampicama, bili su zaduženi Minea i Jole pa je zabava itekako bila za pamćenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pjaca (@markopjacaofficial)

Marko je ranije otkrio kako će mu kum biti nogometaš Vlaho Veneti, koji je prošli je tjedan na Instagramu objavio fotografiju s njegove momačke te je tako i otkrio da se uskoro ženi. Na društvenim mrežama isplivale su i snimke bakljade nakon samog vjenčanja, pa se čini kako zabave nije nedostajalo.

Marko i Marija u vezi su tri godine, a detalje iz privatnog života inače ne vole dijeliti sa znatiželjnom javnosti.

Nogometaš trenutačno igra za Genoe CFC, gdje je na posudbu stigao iz Juventusa, a prije pet godina je transferom iz Dinama u talijanski klub vrijednim 23 milijuna eura postao najskuplji dinamovac u povijesti te taj rekord drži i danas.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene