urnebesna komedija

Povratak kultne "Audicije": Jugoslavija ju je obožavala, a sada se konačno vraća

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predstavu "Audicija" pogledalo je više od 2,5 milijuna ljudi, a nakon više od 30 godina od prve izvedbe na scenu se vraća u orginalnoj postavi.

Kultna predstava "Audicija" koja je oduševila milijune gledatelja i postala pravi hit diljem bivše Jugoslavije ponovno će "oživjeti" tri desetljeća nakon što je prvi put izvedena. I to u orginalnoj postavi.
Na daskama koje život znače publika će tako ponovno moći gledati devet omiljenih likova koje zajedno tumače sedam velikih glumaca, a to su Emir Hadžihafizbegović, Jasmin Geljo - kojeg pamtimo po ulozi Mime Šiša, Admir Glamočak, Senad Bašić, Saša Petrović, Mladen Nelević i Željko Ninčić. Glumačke legende "Audiciju" su odigrale više od 3000 puta, a sada se s njom spremaju na audiciju koja kreće iz Sarajeva, grada u kojem je sve počelo, piše Klix.ba.

Pogledaj i ovo showbuzz Veliki talent Zvijezda 'Audicije' u trci za kanadskog Oscara

Predstava je nastala krajem 1984. godine na Akademiji scenskih umjetnosti, a do danas je ostala zabilježena kao najuspješniji studentski kazališni projekt u regiji koji nitko nije nadmašio. Povodom 25 godišnjice nastanka Audicije u Sarajevu su se 20. prosinca 2009. godine okupili svi glumci iz originalne postavke i održali dvije predstave. Svi oni koji tada nisu dobili priliku prisustvovati "Audiciji" dobili su novi priliku kojoj se zasigurno nisu ni najmanje nadali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene