Gdje su danas?

'Lude 70-e' su iza njih: Evo gdje su danas zvijezde popularne serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Omiljena serija prikazivala se od 1998. do 2006. godine, imala je osam sezona i u zvjezdanu orbitu lansirala je neke od velikih zvijezda današnjice.

Sjećate se 'Ludih sedamdesetih'?

Pogledaj i ovo Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Dječja ljubav Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid

Jednu od najpopularnijih teen serija pratili su i mladi i stari, a u fokusu je bilo odrastanje i dogodovštine prijatelja Erica Foreman, Donne Pinciotti, Michaela Kelsa, Jackie Burkhart, Stevena Hydea i Feza. Glumci koji su utjelovili ove omiljene likove s malih ekrana kasnije su ostvarili prilično uspješne karijere, a gdje su točno danas i kako izgledaju - malo smo istražili i za neke se dobro iznenadili!

VIDEO Ovo su serije koje smo voljeli, a onda je sve otišlo nizbrdo

Ashton Kutcher - Michael Kelso

Imao je jednu od najbitnijih uloga u seriji, a nakon 'Ludih sedamdesetih', započeo je njegov strelovit holivudski uspon. Ostvario je zapaženu karijeru u Hollywoodu i dio je A-liste glumaca. Privatno, bio je oženjen za glumicu Demi Moore, od koje se ubrzo i razveo. Sada je u braku s kolegicom iz serije, lijepom Milom Kunis, s kojom je prije šest mjeseci dobio kćerkicu Wyatt Isabelle.

Mila Kunis – Jackie Burkhart

Prije braka s Ashtonom, Mila je bila u dugogodišnjoj vezi s poznatim glumcem Macaulayjem Culkinom. Osim što je trenutno privatno u sretnom braku s Ashtonom Kutcherom i uživa u obiteljskoj idili, Mila je također ostvarila zapaženu karijeru. Glumila je u nizu romantičnih komedija, a najzapaženiju ulogu ostvarila je u filmu 'Black Swan', u kojem je za ulogu Lily bila nominirana za Zlatni globus.

Najgore čuvana tajna Hollywooda je VANI!

Topher Grace – Eric Foreman

Omiljeni Eric nakon 'Ludih sedamdesetih' fokusirao se na filmsku karijeru pa se tako pojavio u filmovima 'Spiderman' i 'Interstellar'. Privatno, trenutno je zaručen djevojkom Ashley Hinshaw.

Danny Masterson – Steven Hyde

Buntovnik Steven, Ericov najbolji prijatelj, odnosno, glumac Danny Masterson, već je tijekom serije započeo uspješnu karijeru kao DJ u kojoj uživa i danas. Masterson je scijentolog, oženjen je suprugom Bijou Phillips s kojom ima kćerkicu Fiannu Francis.

Laura Prepon – Donna Pinciotti

Iako je ostala najpoznatija upravo po ulozi u 'Ludim sedamdesetim', Laura se pojavljivala u nizu drugih uspješnih serija, poput 'Kako sam upoznao vašu majku' i 'Orange Is the New Black'. Privatno, sedam je godina bila u vezi s bratom kolege iz serije, Christopherom Mastersonom. Prepon je, također, pripadnica scijentološke crkve.

Sjećate se njega? On joj je slomio srce!

Wilmer Valderrama – Fez

Smiješan i naivan Fez, nakon serije koja ga je proslavila, pojavljivao se u manjim, epizodnim ulogama u drugim serijama, a često je i posuđivao glas u animiranim filmovima. Isto tako, bavi se i glazbom. Jedno vrijeme bio je u vezi s Lindsay Lohan.

Jeste li i vi pratili ovu popularnu seriju? Koji vam je bio najdraži lik?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene