Dječja ljubav

Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid

Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) +2 Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Galerija

Mila Kunis danas je u braku s Ashtonom Kutcherom, a prethodno je ljubila Macaulaya Culkina.

Slavna glumica slavi 35. rođendan.

Pogledaj i ovo Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Preslatki su Rijetko pojavljivanje prelijepog holivudskog para u javnosti: Mjesecima su se neobavezno viđali, a tek onda zaljubili

Glumicu Milu Kunis više ne možemo zamisliti bez njezinog supruga Ashtona Kutchera.

Iako su se upoznali još kao klinci na setu popularne serije "Lude 70-te" koja ih je proslavila, Mila i Ashton zaljubili su se tek 2012. godine nakon njegovog razvoda od glumice Demi Moore.

Par danas ima dvoje djece, intimu krije kao zmija noge, no izgledaju sretno kao i prvog dana. A pri dolasku u Hollywood, lijepa Mila ljubovala je s nekadašnjom teen zvijezdom Macaulayom Culkinom s kojim je provela ukupno 9 godina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

Podsjetimo, Mila je zvijezdu filmova "Sam u kući" upoznala 2002. godine, a i tada je imala jednaku praksu kao i s Ashtonom - nikada nije pričala o detaljima ljubavnog odnosa. "To je teško, no svoj ću privatni život štititi koliko mogu pa makar umrla pokušavajući", rekla je tada u jednom intervjuu.

U siječnju 2011. godine njezin glasnogovornik potvrdio je prekid kratkom izjavom "kako je to bilo neizbježno, no da par ostaje u prijateljskim odnosima".

Ipak, glumica je kasnije progovorila o razlozima prekida s posrnulom zvijezdom koja je i za vrijeme njihove veze već imala probleme s ovisnošću zbog čega više nije bio poželjan u Hollywoodu, unatoč tome što su mu svi predviđali blistavu filmsku budućnost.

"Ja sam zeznula. Bila sam grozna u svojim 20-ima i to ću priznati, iako mi je dugo trebalo. Grozno je to što sam i kako sam učinila. Rekla sam si sada kada si single moraš pronaći sebe i početi biti ljudsko biće", izjavila je Mila, no u detalje što je točno učinila teen zvijezdi nije ulazila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania)

"Mi smo odrasli zajedno, jer smo se rano upoznali, no to je u početku bila veza na daljinu. Ja sam živjela u Los Angelesu, a on u New Yorku. On je bio moja stijena i to je sve što trebate znati", također je jednom prilikom izjavila glumica.

Ubrzo je Mila shvatila kako ona i Ashton nisu samo prijatelji, a dugo se šuškalo kako je glumac varao tadašnju suprugu Demi s kolegicom, no on sam je to više puta negirao.

Culkin je pak od 2017. godine u vezi s kolegicom Brendom Song

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +6 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Celebrity Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene