Preslatki su

Rijetko pojavljivanje prelijepog holivudskog para u javnosti: Mjesecima su se neobavezno viđali, a tek onda zaljubili

Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par se upoznao kad je njoj bilo 14, a njemu 19 godina, no tada nije zaiskrilo.

Par je zajedno od travnja 2012. godine.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Pred rastavom? Jedan od najslađih holivudskih parova potražio stručnu pomoć za spas braka?

Radi se o glumcima Mili Kunis i Ashtonu Kutcheru koje smo još davnih dana gledali u hit seriji "Lude sedamdesete", no među njima tada nije zaiskrilo, jer je njoj bilo svega 14, a njemu 19 godina.

35-godišnja glumica tada je bila i u vezi s glumcem Macaulayom Culkinom s kojim se počela viđati 2002. godine, a zajedno su proveli ukupno 9 godina, unatoč činjenici da je zvijezda serije "Sam u kući" već tada imala problema s ovisnošću pa se nitko nije previše iznenadio kada je duo prekinuo.

Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Foto: Getty

Ashton i Mila počeli su hodati godinama nakon prestanka snimanja serije nakon što su se sreli na jednoj dodjeli nagrada.

Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Foto: Getty

"Počela sam ga odmjeravati kako je zgodan, no nisam odmah shvatila da se radi o Ashtonu. Osjećala sam se jako čudno, jer za vrijeme snimanja serije, svi naši poljupci bili su isključivo gluma", priznala je jednom prilikom simpatična glumica. Duo se počeo neobavezno viđati tri mjeseca, a onda su se javili osjećaji s jedne strane.

Ona je bila ta koja je shvatila da se zaljubila, a ostalo je povijest. Par se zaručio 2014. godine, a iste se i vjenčao. Danas su ponosni roditelji kćerkice i sinčića, no intimu vješto skrivaju od javnosti, toliko da se i vrlo rijetko pojavljuju na crvenim tepisima.

Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Foto: Getty

No neki dan zajedno su podržali jedan humanitarni događaj te su spremno pozirali okupljenim fotografima, još jednom nam pokazivši zašto ih smatramo jednim od najljepših holivudskih parova.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene