Ne propustite

Veliki koncert 'Ne diraj moju ljubav': Klapa Šufit u Krapini za Valentinovo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Velikim koncertom 'Ne diraj moju ljubav' klapa Šufit obradovat će Krapince i njihove goste na Dan zaljubljenih.

Uživajte uz najljepše note Dalmacije 14. veljače 2015. u 20 sati u krapinskoj Festivalskoj dvorani. Još jedan 'valentinovski' koncert klapa Šufit održat će u Daruvaru 13. veljače.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac To se ne propušta Josipa Lisac priprema jedinstveni valentinovski i rođendanski koncert za slušatelje diljem svijeta

'Kad publika na koncertu zapjeva s nama uglas, daje nam motivaciju da budemo još bolji. Pjesma 'Ne diraj moju ljubav' uvukla im se u srca i to nam je jako drago. Nadam se da će doći u velikom broju i da ćemo zajedno otpjevati cijeli koncert. Mi smo tu radi publike i zahvalni smo im na ljubavi koju nam daju' - kazao je Zdeslav Mišurac, drugi bas klape.

Zdravko Čolić na Valentinovo u Osijeku


Ulaznice za koncert možete kupiti na u Festivalskoj dvorani, Ilir Baru ili na Eventim.hr.

Dečki zlatnog glasa klape Šufit su - Igor Jelaska, Jurica Nazlić, Teo Bikić, Ivan Bratinčević, Krešimir Grgić, Zvonimir Kovačić, Nikola Akrap, Bruno Vučica, Teo Turk i Zdeslav Mišurac.

Nije im dugo trebalo da se svrstaju u sami vrh klapskog pjevanja. Na omiškom su festivalu 'kao doma', sa velikim hitom 'Ne diraj moju ljubav' osvojili su i Splitski festival, a ponosni su vlasnici i nagrade za izuzetan doprinos dalmatinskom klapskom pjevanju. Iza njih su tri albuma - 'Dobro jutro, more', 'Ponoć je, mila moja majko' i aktualni 'Ne diraj moju ljubav' koji je izašao u izdanju diskografske kuće Scardona.
Veliku naklonost publike Šufit je stekao i izvan Lijepe naše, pa često nastupaju u Sloveniji promovirajući svoj uspješni album „Ne diraj moju ljubav“ i vrlo brzo su postali velika koncertna atrakcija. Kako nastupaju uglavnom u sportskim dvoranama na svim koncertima nastupaju u pratnji tročlane grupe, ali obavezno i dalje imaju a capella izvedbe klapskih pjesama.

15. veljače - Slovenj Gradec.- športna dvorana,
28. veljače - Ljubljana - Mramorna dvorana Gospodarsko raztavišče
06. ožujka - Maribor – dvorana Tabor
07. ožujka - Celje - dvorana Golovec
08. ožujka - Brežice – športna dvorana

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene